Business — February 15, 2021 at 1:20 pm

Asseco SEE (ASEE) achiziționează pachetul majoritar al companiei de analiză avansată a datelor – Things Solver din Serbia

by

Banner Asseco_Things solverAchiziția confirmă strategia ASEE de a-și îmbunătăți continuu soluțiile și de a oferi clienților cele mai avansate produse și servicii.

Urmărindu-și strategia de extindere a afacerii, ASEE și-a unit forțele cu Things Solver din Serbia, o companie de analiză avansată a datelor. În calitate de acționar majoritar, ASEE împreună cu noul membru al ASEE Group vor accelera dezvoltarea produselor existente și a unora noi pentru a extinde și îmbunătăți portofoliul de soluții software și pentru a oferi servicii și mai bune clienților actuali și viitori din Europa și din întreaga lume.

„Misiunea Things Solver a fost întotdeauna aceea de a aduce valoare afacerilor prin inovație tehnologică și descoperirea de oportunități de creștere. Este atât o plăcere, cât și confirmare faptul că ASEE Group a recunoscut operațiunile reușite ce au avut loc într-o perioadă de cinci ani și potențialul de creștere în cadrul Grupului. Cred cu tărie că munca noastră comună privind produsele și serviciile bazate pe analize avansate și prelucrare a datelor va oferi valoare adăugată pentru îmbunătățirea afacerii în multe domenii, inclusiv în domeniul bancar, retail și comerț electronic”, a spus Darko Marjanović, Director General al Things Solver.

Căutarea de noi posibilități, extinderea afacerii și sinergiile pentru accelerarea creșterii au fost printre prioritățile ASEE.

Piotr Jeleński, ASEECO SEE
Piotr Jeleński, ASEECO SEE

Piotr Jelenski, Directorul General al ASEE, a menționat: „Ca și companie axată pe urmărirea și depășirea tendințelor pieței prin extinderea ofertei noastre de soluții de calitate prin aplicarea tehnologiilor moderne și inovațiilor, suntem foarte încântați că Things Solver a devenit parte a ASEE Group. Cu noul membru al grupului, clienții vor putea să obțină cea mai bună valoare de business bazată pe date într-un mod și mai bun, prin aplicarea de soluții software care să permită o analiză mai profundă a datelor, realizând analize predictive și generând recomandări comerciale, toate acestea rezultând într-o o mai bună înțelegere a clienților, a potențialului de afaceri și a oportunităților de creștere.”

Cu această achiziție și ținând mereu pasul cu tendințele industriei și cu nevoile pieței, ASEE își continuă cu fermitate operațiunile ca partener de încredere pentru clienți, în viitor, prin îmbunătățirea și extinderea continuă a ofertei și expertizei sale.