COMUNICATE — February 22, 2021 at 10:48 am

Cognizant Softvision lansează un nou concept de recrutare

by

Cognizant Softvision recrutează la nivel național, permițându-le angajaților să lucreze la alegere de oriunde din România. Modelul de muncă de acasă are în centru flexibilitatea și permite angajaților și viitorilor angajați să lucreze inclusiv la distanță de casă, de oriunde se simt cel mai confortabil, sau în unul din cele cinci studiouri ale Cognizant Softvision din toată țara, după deschiderea acestora: București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Baia Mare.

Cluj-Napoca-studio-Cognizant-SoftvisionPrin această inițiativă, Cognizant Softvision își propune să extindă capacitatea de angajare, având în prezent peste 200 de poziții deschise pentru ingineri software, în special experți în tehnologii precum Java, JavaScript, DevOps, QA Automation, .NET.

Noua abordare vine în susținerea brandului de angajator „The Place To Be, Now & Beyond” pe care compania l-a lansat în pandemie. Acest concept de muncă dintr-o locație flexibilă oferă oportunități de angajare mai multor specialiști din România, prin eliminarea oricăror limitări legate de timpul de deplasare sau alte provocări geografice.

Cognizant Softvision a ajuns recent la 2.000 de angajați în România și are studiouri în: București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare. La finalul anului 2020, Cognizant Softvision a primit premiul “Cel mai mare angajator din pandemie” la Gala ZF.