Hardware — June 9, 2021 at 1:28 pm

Joacă și câștigă la Campionatul European de Fotbal 2020 alături de PC Garage

by

pc garage campionat europeanPC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și in același timp un reper pentru pasionații de gaming si tehnologie, vine cu o provocare pentru fanii fotbalului. Poți juca și câștiga produse în valoare de 76.657,41 RON, în perioada 4 iunie – 11 iulie 2021.

Campionatul European de Fotbal atrage numeroși spectatori în fața televizoarelor, fiind unul dintre cele mai vizionate evenimente din lumea sportului. Chiar daca România nu s-a calificat la acest turneu final, putem vedea meciurile unor naționale mari, unele dintre ele evoluând chiar pe stadioanele din țara noastră.

PC Garage, magazin recunoscut pentru pasiunea sa pentru tehnologie, iubește în același timp și fotbalul de calitate. Astfel, aveți șansa să câștigați numeroase premii daca alegeți să jucați și să ghiciți scorurile din concursul disponibil pe site-ul PC Garage.

Tot ce trebuie să faceți este să vă treceți pronosticul în dreptul fiecărui meci, iar dacă acesta este corect primiți puncte. Punctele adunate vă oferă șansa să câștigați premii importante. PC Garage a pus în joc premii în valoare totala de peste 75.000 de RON, aproape fiecare participant având șanse mari să plece acasă cu un premium important.

Concursul este aranjat pe mai multe categorii: meciuri, clasament grupe, echipa câștigătoare & golgheter. Puteti să va treceți variantele preferate la toate aceste trei categorii.

PC Garage va acorda premii în funcție de numărul de puncte câștigate. Printre premiile oferite de magazin putem enumera:

PC Gaming AlphaGear Aeris cu procesor Intel Core i5 11400F, 16GB RAM, 1TB SSD, RTX 2060 cu o valoare de peste 6000 de lei
Laptop de gaming Lenovo Legion 5 15MH05 cu procesor Intel Core i5-10300H, 16GB RAM, 512GB SSD, GTX 1650, cu o valoare de peste 4500 RON.
Monitor Lenovo Gaming Y27GQ-25 27 inch, 2K, 1ms, 240Hz, G-Sync, în valoare de peste 3000 RON
Procesor AMD Ryzen 9 5900X în valoare de peste 2500 RON

Acestea sunt doar o parte din premiile ce vor fi acordate. Printre alte produse ce vor fi oferite putem enumera: tablete, scaune de gaming, videoproiectoare, SSD-uri, tastaturi de gaming, routere wireless, procesoare, mousi. Lista completă de premii o puteți găsi pe pagina dedicată concursului, alături de regulament. Link AICI.