Networking — July 21, 2021 at 1:35 pm

Axis a lansat camera AXIS Q6078-E

by

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță lansarea camerei PTZ AXIS Q6078-E, care oferă o rezoluție UHD 4K cu zoom de 20x, pentru o calitate video excepțională. Modelul oferă imagini de ansamblu și detalii de calitate, în culori vii și clare.

AXIS Q6078AXIS Q6078-E vine însoțită de aplicația Autotracking 2 prevăzută cu funcție de selectare prin click și urmărire, precum și un dispozitiv de orientare cu suprapuneri dinamice ale imaginilor, pentru urmărirea activă a obiectelor și orientarea rapidă în spațiu.

Camera integrează caracteristici de securitate cibernetică, precum firmware semnat și funcție de boot securizat care garantează autenticitatea firmware-ului.

În plus, cipul Trusted Platform Module (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2 asigură stocarea în siguranță a tuturor certificatelor și cheilor criptografice astfel încât acestea să rămână în siguranță chiar și în eventualitatea unei breșe de securitate.

Caracteristicile principale includ:

• Rezoluție UHD 4K cu zoom optic de 20x;
• Imagini excepționale și foarte detaliate;
• AXIS Object Analytics;
• Tehnologie Zipstream cu suport pentru H.264/H.265;
• Caracteristici de securitate cibernetică integrate.

Camera dedicată supravegherii la exterior beneficiază de certificatele IP66/67, NEMA 4X și IK10, fiind astfel rezistentă la praf, ploaie, zăpadă și impact. În plus, grație tehnologiei Arctic Temperature Control, poate funcționa la temperaturi cuprinse între -40°C și 50°C.