Hardware — July 27, 2021 at 10:37 am

Huawei revine cu un nou val de reduceri pentru laptopurile de top

by

Huawei Consumer BG revine cu o nouă serie de reduceri pentru familia de laptopuri performante, care îndeplinesc perfect nevoile tuturor consumatorilor. Astfel, laptopurile MateBook D14 și D15, MateBook 13, precum și MateBook X și X Pro, dar și HUAWEI MateStation S vin la prețuri promoționale între 23 iulie și 1 august, numai pe www.huaweistore.ro. În plus, laptopurile vin cu mai multe opțiuni pentru pachete tip bundle, printre care se numără, WATCH GT 2 46 mm sau 42 mm, FreeBuds 4, HUAWEI Display sau mouse și rucsac, la prețuri promoționale.

Ofertă laptopuri HuaweiMagazinul Huawei Online Store revine cu o nouă serie de reduceri atractive dedicate categoriei de laptopuri din familia Huawei. În perioada 23 iulie – 1 august, magazinul online aduce reduceri pentru întreaga gama de laptopuri, dar și pachete tip bundle la prețuri reduse pentru diferite produse, ce pot fi găsite numai în cadrul www.huaweistore.ro.

Pentru prețul de 499 lei pot fi adăugate următoarele produse la bundle: Freebuds 4, WATCH2 GT sau HUAWEI Display, iar pentru prețul de 99 lei, mouse și rucsac, la unul dintre laptopurile incluse în campanie.

Pe lângă pachetul tip bundle, care poate fi adăugat la achiziționarea unui laptop, acestea vin și cu reduceri substanțiale. Astfel, MateBook D15 cu procesor Intel Core i3 este acum la prețul 2.299 lei, iar D15 cu procesor i5 de a 10-a generație este la prețul de 2.999 lei, iar cel cu procesor de a 11-a generație are prețul de 3.599 lei. În plus, MateBook D14 2021 are și el un preț promoțional în valoare de 3.499 lei.

Laptopurile de top MateBook X și MateBook X Pro au parte de prețuri avantajoase. MateBook X vine împreună cu o reducere substanțială și poate fi găsit la prețul de 4.999 lei, iar MateBook X Pro vine la prețul de 7.499 lei sau 9.999 lei, în funcție de memoria internă a acestuia.

Cel mai nou laptop lansat de Huawei, MateBook 13, are parte de o reducere substanțială și poate fi găsit în timpul campaniei la prețul de 2.999 lei.
Printre produsele care beneficiază de pachet tip bundle, se numărară și HUAWEI MateStation S, care poate fi găsit la prețul de 2.899 lei și pentru prețul de 499 lei în plus, poate fi achiziționat bundle-ul împreună cu WATCH GT 2 sau FreeBuds 4, iar pentru 99 lei cu mouse și rucsac.

Indiferent de domeniul de activitate și taskurile de zi cu zi, seria MateBook de la Huawei are un model potrivit pentru nevoile tuturor. Modelul MateBook D15 i3 susține și îndeplinește toate nevoile actuale ale tinerilor, atingând un nivel ridicat de productivitate în mișcare, facilitând atât lucrul de acasă, învățarea online și tot felul de activități de divertisment multimedia. Suportă colaborarea pe mai multe ecrane (Multi-Screen Collaboration), vine cu un afișaj FullView și un nou procesor grafic Intel, buton de alimentare cu aparentă și un design atrăgător, vizând astfel utilizatorii care doresc un raport calitate-preț avantajos, portabilitate și performanțe de top și are cel mai avantajos raport calitate-preț.

De asemenea, de curând, Huawei a relansat unul dintre cele mai bine vândute laptopuri, HUAWEI MateBook 13, ediția 2021. Laptopul se încadrează perfect în atributele pentru care întreaga serie de produse este apreciată: inovație, design elegant, portabilitate și performanțe tehnice și vine echipat cu procesorul AMD Ryzen™ 7 3700U. MateBook 13 răspunde perfect nevoilor persoanelor active, mereu în mișcare, având o greutate de aproximativ 1,3 kg și o grosime de 14,9 mm și are un raport ecran-corp de 88% și un unghi de vizualizare de 178 de grade.