NEWS — February 25, 2022 at 12:43 pm

Transart crește cu 20%

by

Producător clujean de software ERP, Transart încheie anul 2021 în creștere cu 20% față de anul anterior, realizând 4,47 miloane de euro din vânzarea de produse și servicii software pentru afaceri.

În 2021 Transart a câștigat 73 de clienți noi, distribuitori și producători, atât din domeniile FMCG, alimente, băuturi, panificație, cât și din segmente mai tehnice ale distribuitorilor de materiale de construcții, IT, termopane, instalații, scule, piese auto sau utilaje.

Totodată, anul 2021 a dus parteneriatul strategic cu Molson Coors (Bergenbier în România) la următorul nivel, cu noi proiecte construite pe încredere și seriozitate.

Marius_color-300x300„Ieșim întăriți în urma provocărilor aduse de pandemia COVID-19, perioadă în care am experimentat cu succes un mod de lucru hibrid: remote de acasă, combinat cu lucrul la sediu. 2021 a fost un an de creștere pentru divizia de ERP, în care am dezvoltat mult componenta de WMS, adaptând-o la nevoi tot mai avansate ale clienților noștri. Ne-am consolidat poziția de lider pe zona de SFA, Retail Execution & CORTEX și am câștigat ca și clienți nume importante din industriile pe care suntem specializați”, a declarat Marius Iurian, Managing Partner TRANSART.

CORTEX este o platformă unică în România, care îi ajută pe producători să colecteze date în timp real, direct din sistemele ERP ale principalilor distribuitori și să integreze aceste date, alături de date din alte surse, în cadrul unor proiecte complexe de Business Intelligence ce ajung să fie vitale pentru extinderea și dezvoltarea afacerii.