NEWS — March 8, 2022 at 3:53 pm

NOD introduce în portofoliu asistenți virtuali de la DRUID

by

Network One Distribution, cel mai mare distribuitor de tehnologie din România a semnat un parteneriat de colaborare cu DRUID şi adaugă în portofoliu o colecţie de aplicații de business conversaționale, bazate pe inteligență artificială. Astfel, ecosistemul de parteneri NOD va putea integra în proiectele derulate roboţi software, chatboţi și asistenţi virtuali inteligenţi, care să contribuie la accelerarea digitalizării în companiile româneşti.

chatMulțumită activităţii DRUID, roboţii software și asistenţii virtuali inteligenţi au devenit tot mai cunoscuţi și adoptati în mediul de afaceri românesc. Colaborarea dintre NOD și DRUID pune la dispoziția antreprenorilor locali tehnologie de ultima generaţie, eligibilă în cadrul proiectelor cu finanţare nerambursabilă. Lansat recent, Programul Național de Digitalizare a IMM-urilor 2022 pune un accent deosebit pe utilizarea soluțiilor de automatizare de tip Robotic Process Automation, precum și pe sistemele bazate pe Inteligență Artificială. Acest program, prin care IMM-urile pot accesa finanțări nerambursabile de 30.000 până la 100.000 de euro reprezintă o şansă în plus pentru antreprenorii vizionari, care fac din digitalizare baza dezvoltării pe termen lung.

„Lumea în care NOD activează, se schimbă constant, în ultima perioadă vedem o accelerare susținută în dezvoltarea AI-ului, tehnologie care ne va ajuta cu automatizarea proceselor, operațiilor repetitive, situațiilor neplăcute, etc. Colaborarea noastră cu DRUID este un “perfect timing & perfect matching”. Pe aceasta cale ne bucurăm să anunțăm că inclusiv NOD va implementa/ angaja intern un asistent virtual DRUID, care va deveni cel nou coleg disponibil 7/7 & 24/24,” declară Ciprian Aber, Solutions Sales Director, Network One Distribution.

„Parteneriatul cu NOD ne bucură nespus, deoarece alătură două companii pasionate de tehnologie, ce își propun să faciliteze transformarea digitală a multor organizații. Suntem mândri să fim lângă noii noștri parteneri de la NOD și suntem convinși că vom livra împreună soluții și experiențe extraordinare pentru automatizarea conversațională a aplicațiilor de afaceri,” declară Raluca Tătărușanu, Global Sales Director DRUID.

Colecția de aplicații dezvoltate de DRUID va fi disponibilă partenerilor NOD împreună cu întreg suportul necesar pentru vânzarea, instalarea și mentenanţa acestora la clienţii finali. Soluțiile DRUID, bazate pe Inteligență Artificială conversațională și tehnologie RPA, rezolvă multiple provocări de colaborare și comunicare în domenii precum: servicii financiare și medicale, asigurări, retail, utilități etc. Toate aceste soluții se integrează facil cu alte sisteme existente (ERP; CRM) și contribuie direct la reducerea costurilor și creșterea eficienței întregii companii prin automatizarea și digitalizarea proceselor de afaceri.

Pentru mai multe informații, vizitați www.druidai.com.