Business — March 23, 2022 at 8:49 pm

Getronics se extinde în România și angajează specialiști IT

by

Getronics, liderul olandez în domeniul IT&C, specializat în oferirea de soluții digitale end-to-end pentru companii din întreaga lume, își extinde prezența în România, prin deschiderea unui nou birou în București. Cu o prezență deja bine stabilită în Sibiu, compania își propune să își mărească echipa cu peste 50 de specialiști IT, dornici să lucreze într-o companie de renume, ce are la nivel global un portofoliu de peste 700 de companii.

Cu o cifră de afaceri anuală de peste 300 milioane de euro, la nivel global și o istorie vastă de peste 130 de ani, familia Getronics numără în prezent peste 4000 de angajați în 22 de țări din Europa, Asia-Pacific și America Latină, iar acest număr se află într-o creștere continuă.

Noul birou situat în București va deveni cea mai nouă adiție la rețeaua existentă de centre globale. Cu scopul de a dezvolta o echipă de profesioniști, Getronics își propune să angajeze peste 50 de persoane până la sfârșitul anului 2022. Noii angajați se vor concentra pe furnizarea unei game variate de activități, precum: cyber defense, network, service desk, dar și marketing global.

Alexandra Chivu- Managing Director, Getronics România„Am ales să ne extindem prezența pe piața din București datorită multiplelor oportunităților pe care le oferă, atât în ceea ce privește disponibilitatea talentelor și a numărului ridicat de studenți, cât și în ceea ce privește spațiile de birouri și facilitățile disponibile. Ceea ce oferim este oportunitatea unică de a lucra cu o companie cu tradiție, de a avea acces la know-how-ul internațional și de a asista la creșterea unei echipe talentate. Vor exista multe oportunități de învățare pentru cei care aleg să facă parte din echipa noastră, având în același timp sprijinul unei organizații puternice, cu o cultură bogată și diversă și o bază de clienți internaționali”, spune Alexandra Chivu, Managing Director, Getronics România.

Oferind soluții digitale end-to-end, Getronics se axează pe îmbunătățirea experienței clienților prin intermediul soluțiilor digitale, oferind o selecție de servicii integrate care sunt adaptate la nevoile unice ale fiecărei afaceri. De la Digital Workplace, Servicii Cloud, Smart Spaces, Business Applications, Cyber Defense, Compliance to Field & On-site Support, Service Desk și Network Services, obiectivul Getronics este acela de a revoluționa modul în care tehnologiile digitale pot modela viitorul, client după client.

Profilul angajatului Getronics

Experiența acumulată în urma colaborării cu peste 700 de clienți și cei peste 130 de ani de expertiză, au facilitat o foarte bună pregătire a angajaților Getronics în a-i ajuta pe clienți să se adapteze la schimbările survenite în lume. Cu obiectivul bine stabilit, acela de a oferi clienților un serviciu fără cusur, candidatul Getronics trebuie să fie pasionat de ceea ce face, să fie competent din punct de vedere tehnic și să aibă abilități de soluționare a problemelor

„La Getronics, căutăm candidați ale căror calități sunt aliniate cu valorile noastre. Suntem curioși, perseverenți și curajoși, ceea ce ne permite să vedem întotdeauna schimbarea drept o oportunitate – căutăm oameni care gândesc la fel. Căutăm oameni pasionați de ceea ce fac și care doresc să ofere servicii de anvergură mondială clienților noștri, oameni entuziasmați de tehnologie și suficient de curajoși pentru a se ocupa de proiecte și programe ambițioase. Căutăm potențiali candidați care au o etică profesională puternică, sunt competenți din punct de vedere tehnic și pot lucra într-un mediu hibrid. Facem tot ceea ce este posibil pentru membrii echipei noastre, oferindu-le programe de wellness și mijloace prin care pot deveni profesioniști mai buni în fiecare zi”, spune Alexandra Chivu, Managing Director, Getronics România.

Beneficiile unui angajat Getronics

Getronics prețuiește bunăstarea angajaților săi prin intermediul diverselor proiecte și programe, care le permit acestora să se dezvolte atât în plan profesional, cât și personal. Getronics prioritizează o experiența pozitivă la locul de muncă, investind anual într-o serie complexă de beneficii și inițiative

Pentru a încuraja autonomia și inițiativă angajaților, Getronics facilitează cursuri prin intermediul mai multor platforme de formare. Deoarece echilibrul dintre viața profesională și cea privată este susținut în cadrul companiei, munca în sistem hibrid este permisă, ba chiar încurajată. În plus, pentru că recunoașterea efortului ar trebui să meargă dincolo de salarizare, Getronics are mai multe programe de recompensare a angajaților, cum ar fi RecogniseMe – un program care le permite colegilor să recunoască realizările remarcabile ale colegilor lor; sau GetLead – un program care identifică potențialul de leadership și le permite să îl dezvolte.