NEWS — April 26, 2022 at 10:32 am

OPPO premiată la iF Design Awards 2022

by

Seria premium OPPO Find X5 a primit premiul iF Design Award 2022, ce recunoaște gândirea creativă, axată pe utilizator, ce stă la baza design-ului smartphone-ului ceramic ultrasubțire Find X5. De asemenea, primul flagship pliabil al OPPO, Find N, a obținut două premii în cadrul competiției, pentru designul produsului și experiența utilizatorului.

Oppo Find X5 2Seria Find X5 încorporează camerele principale într-o formă asemănătoare unui vulcan, inspirată din natură. Alături de panoul din spate din ceramică, ultrarezistent și durabil, seria Find X5 îmbină curbele line și liniile fluide pe un spate curat, ce aduce utilizatorilor un aspect cu totul nou.

Smartphone-ul pliabil, OPPO Find N aduce un raport unic de display, care optimizează experiența ambelor ecrane. Ecranul exterior are o rată de aspect de 18:9, dimensiune similară cu cea a unui telefon tradițional, lucru care ce îl face ușor de utilizat cu o singură mână. Ecranul interior are o rată de aspect de 8.4:9, ce asigură o experiență mai intuitivă atunci când este deschis.

Oppo Find N 2Pentru a folosi ecranul mare la capacitatea sa completă, OPPO a introdus o serie de caracteristici software personalizate pentru dispozitivele pliabile, cum ar fi împărțirea ecranului cu două degete. Utilizatorii trebuie doar să gliseze în jos pe mijlocul ecranului, cu două degete, pentru a împărți display-ul în două, pentru multitasking.

În plus, OPPO Find N dispune de balamaua dezvoltată intern Flexion Hinge. Designul Flexion Hinge minimizează vizibilitatea cutei din ecranul interior și permite dispozitivului să stea la orice unghi, între 50 și 120 de grade. În plus, aceasta elimină decalajul dintre afișaje, atunci când terminalul este pliat, și oferă o senzație mai compactă, protejând în același timp ecranul interior de zgârieturi.