NEWS — April 29, 2022 at 2:43 pm

PlanRadar extinde platforma pentru stimularea integrării digitale

by

PlanRadar, una dintre cele mai importante platforme de gestionare digitală a proiectelor imobiliare și de construcții din Europa, și-a îmbunătățit capacitățile de integrare digitală prin lansarea PlanRadar Connect.

PlanRadar ConnectRealizat de platforma de top, Workato, specializată în automatizarea întreprinderilor, PlanRadar Connect este menit să îmbunătățească conexiunea soluțiilor tehnologice, permițând utilizatorilor PlanRadar sincronizarea cu alte aplicații, fără a fi nevoie de codificare complexă.

Îmbunătățirile vor oferi o mai mare flexibilitate bazei de clienți PlanRadar, îmbinând software-ul și procesele de lucru existente cu funcționalitatea premiată a platformei, contribuind astfel la economisirea timpului, la îmbunătățirea fluxului de lucru și a acurateței, evitând în același timp silozurile de date care dăunează performanței.

Runda recentă de investiții de 69 de milioane de dolari din “Seria B”, atrasă de PlanRadar la începutul anului, este, de asemenea, menită să sporească capacitățile de cercetare și dezvoltare ale companiei, ajutând la finanțarea unui nou centru tehnologic și a unei echipe dedicate inovării de produse pentru o interoperabilitate mai rapidă și mai ușoară cu alte programe și software.

Într-un mediu în care schimbul de informații este acum esențial pentru succesul unui proiect, PlanRadar Connect induce niveluri mai mari de comunicare și colaborare între echipe, creând o pistă de audit etanșă a procesului decizional.