Networking — May 26, 2022 at 1:59 pm

Axis Communications lansează camera PTZ AXIS Q6225-LE

by

Axis Communications anunță lansarea AXIS Q6225-LE, o camera IP PTZ ideală pentru supravegherea spațiilor largi.

AXIS Q6225-LE respectă standardul MIL-STD-810G, asigurând o funcționare fiabilă chiar și în cele mai dificile condiții, oferă o rezoluție HDTV 1080p și integrează un senzor de ½” extrem de sensibil la lumină prevăzut cu zoom optic de 30x. De asemenea, este echipată cu tehnologia Forensic WDR, Lightfinder și OptimizedIR cu rază lungă de acțiune, care permite captarea de imagini clare și precise în orice condiții de luminozitate.

AXISÎn plus, performanța de mare viteză a funcției de panoramare/înclinare asigură o acoperire excepțională a spațiilor largi și oferă detalii excelente atunci când imaginea este mărită.

Modelul de înaltă performanță încorporează mai multe aplicații de analiză precum AXIS Motion Guard, AXIS Fence Guard și AXIS Loitering Guard, care îi permit să detecteze mișcările, intruziunile și persoanele care staționează prea mult în zonă.

De asemenea, aplicația Axis Object Analytics face posibilă detectarea și clasificarea persoanelor și vehiculelor.

Caracteristicile principale:
– Rezoluție HDTV de 1080p și zoom optic de 30x;
– Senzor de 1/2″ și tehnologie OptimizedIR cu rază lungă de acțiune;
– Stabilizare electronică a imaginii;
– Conformitate cu standardele MIL-STD-810G și NEMA TS-2;
– Aplicația AXIS Object Analytics preinstalată.

Camera este montată într-o carcasă de clasă IK10 rezistentă la vandalism cu certificare NEMA 4X, NEMA TS-2 și IP66/IP68, putând face față la vânturi cu o viteză de până la 245 km/oră. Mai mult, include un Modul de platformă securizată (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2.

Camera va fi disponibilă prin intermediul rețelelor de distribuție Axis în trimestrul al doilea al anului 2022.