Foto-Video-Audio — June 23, 2022 at 6:16 pm

ABN Systems International lansează gama de căşti profesionale Tellur Voice

by

ABN Systems International, unul dintre liderii pieţei de accesorii telecom și produse Smart Home din România, care deţine brandul Tellur, lansează gama proprie de căşti profesionale, Tellur Voice, destinată centrelor de customer care, spaţiilor business şi home office. ABN Systems își propune să valorifice tendința ascendentă a pieței căștilor profesionale, constatată, în ultimii ani, atât la nivel global, cât și în România.

Casti cu fir Tellur Voice 520NPotrivit studiului „Growth Opportunities in the Global Professional Headset Market, Forecast to 2027”, realizat de Frost & Sullivan, companie de cercetare de piață din SUA, piaţa globală de căşti profesionale a înregistrat venituri în valoare de 1,98 miliarde de dolari în 2020, cu 42,3% mai mult decât în 2019. Estimările specialiştilor arată că piaţa globală de căşti profesionale va înregistra creşteri şi în următorii ani, în 2027 ajungând la o valoare totală de 4,44 de miliarde de dolari, respectiv o creștere cu 15,3% a volumelor vândute.

În acest context favorabil de piață, căştile profesionale Tellur Voice vor fi disponibile pe piaţa din România, începând de săptămâna aceasta. Ele asigură un sunet impecabil, iar utilizatorii pot beneficia de conversaţii clare, datorită microfonului care anulează zgomotele de fundal. Sunt uşor de utilizat şi au un preţ competitiv.

Acestea pot fi conectate la orice dispozitiv cu port USB standard sau Type C. Dispun de o telecomandă încorporată ce permite controlul volumului, iniţierea şi finalizarea apelurilor, precum şi setarea în modul mut. Căştile permit o rotaţie de 11 grade, iar microfonul este ajustabil până la 315 grade. Confecţionate din piele sintetică şi având o greutate foarte scăzută, ele oferă un spor de confort la utilizare.

Casti cu fir Tellur Voice 320Căştile profesionale îmbunătăţesc experienţa comunicării, a întâlnirilor online şi nu afectează auzul, dacă sunt folosite intensiv. Dispun de o conectivitate Quick Disconnect, iar cu ajutorul unui adaptor Tellur pot fi conectate la orice PC sau telefon de birou.

„Lansarea acestei game de căşti profesionale cu fir, Tellur Voice, se înscrie în strategia noastră de dezvoltare, urmând direcţia extinderii portofoliului de produse Tellur. În ultimii ani, schimbarea modului de lucru al oamenilor la nivel mondial a dus la o creştere a vânzărilor de căşti profesionale în toată lumea. De asemenea, realitatea virtuală, telemedicina, și educaţia online contribuie la această creştere. Ne dorim ca prin această nouă gamă de căşti să aducem un plus de valoare şi confort celor care folosesc în mod intensiv telefonul sau au nevoie de a fi permanent conectaţi online la un PC, pentru comunicarea la serviciu, pentru diferite cursuri, conferinţe și evenimente. Atunci când eşti permanent conectat e important să porţi căşti de calitate superioară, pe care să le poţi folosi uşor, care să nu-ţi afecteze sănătatea şi care îţi asigură o comunicare optimă cu interlocutorii”, afirmă George Barbu, CEO ABN Systems International.

Produsele Tellur din portofoliul ABN Systems înregistrează succese de vânzări, de la an la an.  în toate cele aproape 30 de ţări unde se vând. Căştile Tellur au avut creşteri de până la 50% în 2021, aflându-se printre produsele cel mai bine vândute în 2020 şi 2021.