Networking — June 27, 2022 at 10:30 am

Axis Communications lansează camere ce pot face față la viteze ale vântului de până la 50 m/s

by

Axis Communications anunță lansarea de noi produse din seria AXIS P14, prevăzute cu o unitate de procesare cu învățare profundă (DLPU) pentru a permite utilizarea aplicațiilor inteligente la marginea rețelei. Construite pe baza celui mai recent cip Axis, camerele au preinstalată aplicația AXIS Object Analytics care permite detectarea și clasificarea persoanelor, vehiculelor și a tipurilor de vehicule – totul personalizat în funcție de nevoile specifice.

axis-p1467 (2)Camerele AXIS P1467-LE și AXIS P1468-LE sunt ideale pentru utilizarea în diferite scenarii de supraveghere, oferind o calitate excelentă a imaginilor și detalii criminalistice la o rezoluție de 5 MP cu o frecvență a cadrelor de până la 30 fps, sau la o rezoluție de 4K cu o frecvență a cadrelor de până la 60 fps.

Datorită tehnologiilor Lightfinder 2.0, Forensic WDR și OptimizedIR, aceste camere complet echipate oferă culori naturale și detalii excelente în orice condiții de luminozitate. În plus, datorită tehnologiei edge-to-edge, pot fi conectate la un difuzor de rețea Axis, asigurând transmisiuni audio în ambele sensuri.

Caracteristicile principale includ:

– Tehnologiile Lightfinder 2.0, Forensic WDR și OptimizedIR;
– Sistem de analiză cu învățare profundă;
– Conectivitate audio și I/O;
– Caracteristici de securitate cibernetică integrate;
– Rezistență la impact și intemperii.

Aceste camere robuste de exterior pot face față la viteze ale vântului de până la 50 m/s. În plus, dispun de clasificări IP66/67, NEMA 4X și IK10, fiind protejate împotriva prafului, ploii, zăpezii și impactului. Mai mult, caracteristicile de securitate cibernetică încorporate în camere ajută la prevenirea accesului neautorizat și vă protejează sistemul. De exemplu, funcția Axis Edge Vault protejează identificatorul produselor Axis și simplifică autorizarea acestora în rețea.