Hardware — July 14, 2022 at 10:06 am

OKI C650 – performanță și eficiență în imprimare

by

C650_Vertical_Samples_3_tcm70-278559Cu tehnologia Space Saving, OKI C650 este cea mai mică imprimantă color de înaltă performanță, eficientă din punct de vedere al costurilor. C650 este perfectă pentru companiile în care spațiul este limitat. De obicei, imprimantele compacte sunt compromise când vine vorba de calitate, costuri de funcționare și viteză. C650 oferă cele mai bune performanțe.

C650 3-4 LEFT WITH PRINT_tcm70-276990Cu tehnologia Space Saving, C650 ocupă puțin sațiu, iar performanța este o prioritate. Este suficient de durabil pentru utilizarea în depozit și se poate încadra perfect într-un spațiu închis, la fel de bine ca acasă și în back office.

C650 face față oricărei sarcini, de la comunicații vizuale și marketing colateral, până la facturi, ajutând companiile să se adapteze rapid și eficient din punct de vedere al costurilor la orice situație. Are o viteză de imprimare ridicată (până la 35 pag./min) cu o calitate excepțională în culori.

Modelul C650 este perfect pentru tipărirea color cu volum mare și acoperire mare; are și funcția de scanare, eliminând necesitatea unui scaner desktop sau MFP, folosind aplicația mobilă ABBYY FineScanner.

C650 acoperă foarte bine o gamă largă de sectoare, în special unde spațiul este mic și performanța este o prioritate.

Retail

Retalerii trebuie să se adapteze rapid schimbărilor, cum ar preț, ofertele promoționale, noi linii de produse și tendințele pieței.
Puterea comunicării vizuale oferită de C650 ajută comercianților să se adapteze la noile condiții din piață. Are flexibilitatea de a imprima totul la cerere când este necesar, de la documentația de zi cu zi ,până la POS-uri și materiale promoționale vibrante și atrăgătoare, inclusiv bannere independente și suspendate, semnalizare de distanțare socială, autocolante pentru podea și ferestre și nu numai.

Tehnologia Space Saving face C650 ideal pentru mediile de vânzare cu amănuntul aglomerate, unde spațiul este limitat. În comerțul cu amănuntul, atât spațiul, cât și timpul, sunt bani, iar designul și construcția robustă ale lui C650 asigură că utilizează spațiu minim și este întotdeauna disponibil.

HoReCa
În HoReCa este o nevoie uriașă de o experiență memorabilă de a aduce rezervări și recenzii pozitive. Printurile au un rol important în acest obiectiv, de la bannere cu o lungime de până la 1,3 m, până la fețe de masă, carduri, meniuri rezistente la apă etc., iar C650 face ca printarea rapidă și rentabilă să devină o realitate pentru companiile HoReCa. Tehnologia Space Saving face modelul ideal pentru a fi amplasat la recepție sau în back office-ul unui restaurant sau cafenea.

C650 + BANNER PRINTOUT-336x300_tcm70-276988Educație
Culoarea este importantă la materialele educaționale, iar C650 oferă rezultate bogate și vibrante, dar asta nu este tot. Dispozitivul are un potențial imens pentru instituțiile de învățământ, inclusiv pentru documentație zilnică, materiale didactice, autocolante, carduri de membru, certificate, broșuri și fluturași școli/universitare etc..
Imprimanta C650 este robustă, cu fiabilitate excelentă și este proiectată pentru spațiu limitat. Este, de asemenea, proiectat pentru imprimare securizată, permițând accesul restricționat la imprimantă prin autentificarea cardului IC, criptarea și introducerea PIN, protejând datele private.

Sănătate
C650 se potrivește și în mediile aglomerate din spitale și policlinici, spațiul este limitat de multitudinea echipamentelor medicale. C650 oferă viteză, fiabilitate, rezultate profesionale și, cel mai important, securitate atunci când vine vorba de gestionarea datelor private și confidențiale ale pacientului, fiind potrivită pentru sectorul Sănătate. De la documentația zilnică, până la brățări de identificare, rezultate și imagini ale testelor medicale, rețete și pliante educaționale și semnalizare, C650 poate fi folosită în orice mediu medical.