Constructii/Imobiliare — August 5, 2022 at 3:04 pm

Un nou instrument digital de planificare și supraveghere a proiectelor de construcții și imobiliare

by

Noul instrument de planificare de la PlanRadar simplifică supravegherea proiectelor de construcții și imobiliare. Funcția de planificare facilitează supravegherea echipei de lucru și livrarea la timp a proiectelor de construcții și imobiliare.

PlanRadar, una dintre cele mai importante platforme digitale de gestionare a șantierelor de construcții și imobiliare din Europa, a introdus un nou instrument de planificare, conceput pentru a ușura provocările legate de construcții și întreținere, oferind o supraveghere mai clară a sarcinilor și ajutând la respectarea termenelor limită convenite.

Semnalizare tickete deschiseAstfel, prin intermediul “Gantt View” se pot vizualiza de la distanță și permite utilizatorilor să planifice perfect parcursul proiectului, să construiască grafice clare și solide din listele de sarcini existente, trasând reperele cheie și evidențiind acțiunile prioritare. Ajutând la identificarea din timp a problemelor potențiale, noul instrument PlanRadar previne în mod direct întârzierile și asigură menținerea proiectelor pe drumul cel bun.

„Succesul oricărui proiect se reduce la capacitatea echipei de a rămâne pe drumul cel bun. Nicăieri nu este mai adevărat decât în construcții, unde cea mai mică eroare sau defect poate avea ramificații uriașe. În plus, cu atât de mulți actori diferiți implicați în planificarea, construcția și faza de predare-primire, pentru a fi la curent cu fiecare aspect este nevoie de un program clar și solid, cu responsabilități clar alocate. În caz contrar, există riscul ca termenele limită să nu fie respectate, ceea ce duce la întârzieri costisitoare. Planificatorul PlanRadar este conceput pentru a preveni acest lucru, echipând managerii de proiect cu un instrument intuitiv cu care pot urmări progresul proiectului, asigurând în același timp supravegherea altor persoane relevante”, afirmă Ibrahim Imam, co-fondator și co-director executiv al PlanRadar.

PlanRadar s-a lansat în România anul trecut și este deja utilizat în peste 1.000 de șantiere din România.