Hardware — August 18, 2022 at 3:00 pm

Noile monitoare de gaming Alienware debutează cu viteze performante și imagine premium

by

Gamerii au acum la dispoziție două noi monitoare Alienware: Alienware 25 Gaming Monitor (AW2523HF) și Alienware 27 Gaming Monitor (AW2723DF).

image001image002Aceste monitoare de gaming sunt printre cele mai rapide de pe piață și oferă o imagine de înaltă calitate, un gameplay excepțional de fluid și un design industrial optimizat care combină frumusețea cu caracterul practic. Sunt primele monitoare Alienware care dispun de un suport retractabil pentru căști, pentru eliminarea dezordinii în configurația de gaming.

image003Monitorul de jocuri Alienware 25 (AW2523HF). Proiectat pe baza feedback-ului oferit de jucătorii profesioniști, acest monitor este optimizat pentru jocuri competitive. Datorită designului modernizat Legend 2.0, care propune o bază hexagonală pentru o amprentă mai mică pe masă sau birou, jucătorii competitivi au o flexibilitate maximă în ceea ce privește amplasarea tastaturii și spațiu maxim pentru mișcarea mouse-ului, cu rezultatul unei configurații ideale pentru esports. De asemenea, gamerii își pot așeza căștile pe noul suport retractabil integrat pentru a limita dezordinea.

O rată de reîmprospătare variabilă de 360Hz și un timp de răspuns GtG de 0,5ms* înseamnă mișcări incredibil de fluide pe un panou Fast IPS FHD.

Bucurați-vă de jocuri fără întreruperi și de o grafică cristalină, chiar și în timpul secvențelor pline de acțiune, cu sprijinul tehnologiei AMD FreeSync™ Premium și al certificării VESA® AdaptiveSync.

Disponibil în Romania începând cu 7 septembrie 2022.

image006Monitorul de jocuri Alienware 27 (AW2723DF) combină performanța premium cu un design funcțional.
Datorită ratei de reîmprospătare variabilă de 280Hz overclockat / 240Hz nativ și a timpului de răspuns GtG de 1ms, gamerilor li se garantează jocuri fără lag. Acest ecran QHD Fast IPS de 27″ QHD suportă tehnologia AMD FreeSyncTM Premium Pro și este, de asemenea, certificat NVIDIA® G-Sync® și VESA® AdaptiveSync pentru o grafică cu o claritate cristalină.

Plonjați în culori vibrante pe un ecran cu un unghi larg de vizualizare InfinityEdge cu tehnologie IPS Nano Color, care vă permite să experimentați culori dinamice și vii cu o acoperire DCI-P3 de 95% și certificare VESA DisplayHDR™ 600, pentru o experiență de joc cu adevărat captivantă. Pentru jucătorii care creează și conținut, presetarea Creator Mode vă permite să alegeți între variantele de culoare DCI-P3 (nativ) și sRGB sau să ajustați nivelurile gamma.

Acest monitor dispune de designul iconic Legend 2.0 în Lunar Light cu iluminare AlienFX, ventilație la 360 de grade, gestionare îmbunătățită a cablurilor și suport complet reglabil. Suportul integrat pentru căști este disponibil și pe acest monitor.

Disponibil în Romania începând cu 6 octombrie 2022.