IT Efficiency / Sustainability — September 20, 2022 at 12:33 pm

Vertiv publică primul Raport de mediu, social și de guvernanță

by

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a publicat raportul inaugural de mediu, social și guvernanță (ESG), primul raport public al companiei privind activitățile sale ESG.

Vertiv-ESG-Approach-2021-coverRaportul prezintă abordarea Vertiv în ceea ce privește eficiența energetică și a apei, diversitatea, echitatea și incluziunea (DE&I), sănătatea și siguranța angajaților și alte subiecte legate de ESG. Conținutul abordat în raport servește drept baza de referință pe care organizația își va construi eforturile viitoare.

„Știm cu toții cât de importantă este conectivitatea pentru viața noastră de zi cu zi și pentru economia globală. Apetitul lumii pentru date continuă să crească, iar soluțiile noastre mențin sistemele de date pornite și conectate. În același timp, recunoaștem impactul actual și potențial al schimbărilor climatice”, a declarat Rob Johnson, Director Executiv al Vertiv. „Căutăm să răspundem cererii tot mai mari de infrastructură digitală critică și, în același timp, să atenuăm impactul asupra mediului generat de operațiunile și produsele noastre. Prin urmare, inovăm pentru a găsi modalități mai eficiente și mai eficace de a susține infrastructura digitală critică.”

Comitetul Executiv de Conducere pe Aspecte ESG al Vertiv, format din lideri de rang înalt din întreaga organizație, efectuează o evaluare a performanței ESG la nivelul întregii companii. Unele dintre activitățile și rezultatele evidențiate în raport includ:

• Introducerea de produse noi și modernizate cu caracteristici de eficiență energetică și de utilizare eficientă a apei, alte produse urmând să fie lansate în lunile și anii următori.
• Participarea la mai multe parteneriate din industrie, care au ca scop abordarea eficienței centrelor de date și a emisiilor, printre care se numără EcoEdge PrimePower Project (E2P2), Sustainable Digital Infrastructure Alliance (SDIA) (Alianța pentru o infrastructură digitală durabilă), European Data Centre Association (EUDCA) (Asociația Europeană a Centrelor de Date) și RISE Partnership Program (Programul de parteneriat RISE).
• O analiză internă a emisiilor de gaze cu efect de seră din domeniul de aplicare 1 și 2 ale Vertiv.
• Elaborarea de criterii de referință pentru performanță și îmbunătățire, pentru a ajuta organizația să reducă emisiile de gaze cu efect de seră operaționale.
• O reducere de 12% de la an la an a numărului de vătămări înregistrabile, pe baza ratei totale de vătămări raportabile (TRIR) a Administrației pentru Sănătate și Securitate în Muncă din SUA.
• Introducerea de oportunități de formare profesională, pentru a sprijini accentul global al organizației pe diversitate, echitate și incluziune.
• Numirea mai multor femei în funcții de conducere în cadrul companiei în ultimii doi ani, printre care Sheryl Haislet, Director Executiv Tehnologia Informației și Stephanie Gill, Consilier juridic principal.

„Întrucât UE este lider mondial în ceea ce privește obiectivele și reglementările în materie de sustenabilitate, acest raport este deosebit de relevant pentru Vertiv în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), unde va amplifica impulsul regional și va consolida obiectivele noastre de creștere a sustenabilității în MEA”, a declarat Karsten Winther, președintele Vertiv pentru Regiunea EMEA. „Trebuie să urmăm o abordare cu două direcții, pentru a ne alinia la cererea tot mai mare din industrie și, în același timp, să ne asigurăm că strategia noastră promovează practicile responsabile.”

Pentru mai multe informații sau pentru a descărca raportul complet, accesați Vertiv.com.