NEWS — September 29, 2022 at 11:51 am

Asistent virtual de telemedicină pentru Asirom Vienna Insurance Group, dezvoltat cu know how-ul Telios Care

by

Asirom Vienna Insurance Group își continuă strategia de digitalizare a serviciilor oferite clienților săi și lansează un asistent virtual prin intermediul căruia clienții pot beneficia de servicii de telemedicină sau pot realiza programări în clinică cu acces rapid de pe smartphone sau laptop, fără timpi de așteptare în call center.

indexAsistentul virtual inteligent va fi disponibil pentru toți clienții companiei prin intermediul platformelor online Asirom sau Telios Care. Soluția este implementată folosind expertiza Telios Care, furnizor de servicii de telemedicină, cu ajutorul tehnologiei conversaționale DRUID AI.

În ultimii ani, gradul de digitalizare a pieței asigurărilor a crescut printr-o penetrare din ce în ce mai mare a soluțiilor fintech. Acest trend este considerat de Asirom VIG o oportunitate de dezvoltare ca parte din strategia companiei de creștere a gradului de digitalizare.

„Strategia de digitalizare Asirom se bazează pe folosirea noilor tehnologii în toate procesele esențiale, iar cu ajutorul noului asistent virtual clientii nostri beneficiază de o viteză de raspuns superioară în ceea ce priveste aprobarea serviciilor medicale sau programarea de consultații, totul într-o experiență 100% digitală, simplă și sigură. Mobilitatea asiguraților este în continuă creștere, prin urmare ne dorim să oferim clienților accesul la servicii de telemedicină de oriunde și oricând. Asistentul virtual dezvoltat cu know how-ul Telios Care pentru Asirom folosind tehnologia conversațională DRUID AI răspunde nevoii de aprobare a serviciilor medicale conform poliței Asirom, a serviciilor de telemedicină și programare a asiguraților în clinică, rapid și simplu, fără timpi de așteptare în call center”, a declarat Cristian Ionescu, Președinte al Directoratului Asirom VIG.

Noul serviciu de asistență virtuală poate fi accesat de clienții Asirom, într-un mod simplu, intuitiv și eficient prin simpla accesare a site-ului www.asirom.telios.ro/.