Enterprise Software — October 5, 2022 at 3:45 pm

CAS CRM adaugă Inteligență Artificială în gestiunea relațiilor cu clienții

by

CAS Software AG a lansat versiunea X14 a platformei CAS genesisWorld, creând primul sistem CRM care integrează nativ asistenţi digitali bazaţi pe Inteligență Artificială. Tehnologia patentată AIA® (Augmented Intelligence Assistants) ajută utilizatorii individuali să găsească mult mai uşor informaţiile despre clienţi şi tranzacţii, să-şi organizeze agenda și să automatizeze sarcinile repetitive. De asemenea, asistenţii digitali fac recomandări pentru iniţierea unor acţiuni, cum ar fi contactarea unui client cu o ofertă specifică.

X14Asistenţii Inteligenți Augmentați nu vizează înlocuirea angajaţilor umani, ci consolidează valoarea și libertatea de decizie a utilizatorilor prin oferirea de informaţii și cunoştinţe relevante. Astfel, angajaţi devin mai eficienți și au timpul necesar pentru a-și concentra atenţia pe îmbunătăţirea efectivă a relaţiei cu clienţii.
Un alt palier vizat de versiunea X14 a CAS CRM este colaborarea şi regimul de munca hibrid. Soluţia este integrată atât cu Microsoft Teams cât şi cu Outlook, pentru că utilizatorii să poată iniţia sesiunile de video-colaborare direct din sistemul CRM, iar documentele ataşate corespondenței să fie preluate şi înregistrate automat în sistemul CRM.

Noua versiune CAS genesisWorld creează o bază solidă, astfel încât  organizaţiile mici și medii să treacă la afaceri inteligente, cu un nivel ridicat de eficienţă a muncii. Soluţia integrează multiple inovaţii, atât la nivel de tehnologie cât şi de design și este accesibilă pe orice dispozitiv individual: desktop, laptop, tableta, telefon și chiar ceasuri inteligente. Mulţumită acestor inovaţii, compania CAS Software AG a câştigat ediţia 2022 a competiţiei ”Top 100 companii inovatoare” din Germania.

Mircea_Prelipceanu_CAS_Software„Elementul cheie al versiunii X14 a CAS genesisWorld CRM este Inteligența Artificială. În esență, AI-ul asista utilizatorii prin oferirea proactivă de informaţii și recomandări cu privire la clienţii şi prospecţii gestionaţi cât și la toate activitățile din jurul acestora. Totodată prin funcţionalităţile de tip SmartActions aceştia îşi pot automatiza o bună parte din sarcinile repetitive pentru a se elibera de rutină şi a câştiga timp. Pentru echipele de vânzări, timpul este o resurse importantă, care nu trebuie irosită căutând informaţii şi operând înregistrări în sistemul CRM, ci alocată 100% relației directe cu clientul. Sperăm că Inteligenţa Artificială va ajuta companiile românești să treacă mai uşor peste criza resurselor umane calificate”, afirmă Mircea Prelipceanu, Director vânzări Internaţionale în cadrul CAS Software AG.

CAS genesisWorld este un sistem CRM dezvoltat complet în Germania și respectă toate reglementările europene din domeniul protecţiei datelor şi suveranităţii digitale. Toate datele clienţilor sunt preluate, procesate şi accesate într-un mod securizat, complianţa cu cerinţele EU-GDPR fiind garantată. CAS genesisworld este un sistem CRM prezent pe piaţa din România de peste 15 ani, fiind complet localizat în limba română . Printre utilizatorii CAS CRM se afla companii precum Autonom, Rohe România, Lagardere Travel&Retail, Mikro Kapital, Pinum etc. Versiunea X14 este deja disponibilă comercial pe piaţa locală, prin intermediul reţelei de parteneri certificaţi.

Mai multe informaţii despre noua versiune a CAS genesisWorld găsiţi la
https://www.cas-crm.com/products/cas-genesisworld/new-features-in-version-x14.html