Networking — October 10, 2022 at 2:34 pm

Soluțiile KVM over IP dezvoltate de ATEN eficientizează lucrul de la distanță

by

ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, reinventează modul prin care companiile pot asigura buna funcționare a unui format de lucru remote sau hibrid pentru angajații săi cu ajutorul soluției KVM over IP – seria KN.

ATEN KVM Over IP 1Soluțiile dezvoltate de ATEN permit controlul a până la 64 de computere de către 4 operatori remote și un operator local. În același timp produsele din seria KN asigură o calitate de 1920×1080 și standardul nivelului 1 de securitate FIPS 140-2.

Restructurarea modului în care oamenii lucrează la birou, acasă sau alte modele hibride poate fi o provocare pentru companii. De asemenea, operatorii și angajații trebuie să asigure buna funcționare a unei camere de server, a operațiunilor interne sau a  informațiilor necesare, totul de la distanță. Soluțiile ATEN caută să rezolve o problemă cu care se confruntă clienții, extinzând beneficiile utilizării unei soluții KVM over IP.

ATEN KVM Over IP 2Cu ajutorul seriei KN, ATEN permite clienților săi să dezvolte o infrastructură centralizată și sigură, prin care angajații pot lucra în mod remote sau hibrid cu ușurință la o rezoluție de 1920×1080. Cu ajutorul Panel Array Mode™, operatorii infrastructurii pot supraveghea și gestiona în același timp până la 64 de surse video, în timp ce angajații le utilizează în timp real. Cu un sistem de monitorizare centralizat, comunicarea dintre angajații remote poate fi făcută mult mai eficient, iar cu ajutorul unui operator local asistența de care au nevoie angajații poate fi oferită mult mai repede.

Totodată, funcția Virtual Media permite maparea cu medii de stocare pe USB, hard disk și DVD/CD aflate pe serverele de la distanță – permițând administratorilor să efectueze cu ușurință transferuri de fișiere, să instaleze aplicații, să ruleze actualizări O.S. sau să efectueze diagnosticări în rețea. Astfel, soluțiile ATEN pot ajuta la scăderea costurilor de operare și implementare ale unei astfel de infrastructuri, în timp ce asigură clienților o îmbunătățire a modului de lucru de la distanță sau hibrid.

„Pentru o companie de dimensiuni medii sau mari gestionarea unui număr mare de angajați care lucrează în format remote sau hibrid poate fi o provocare dificilă și costisitoare. Soluția KVM over IP, respectiv seriile KN sau KX dezvoltate de ATEN, caută să rezolve aceste dificultăți și să îmbunătățească controlul companiei asupra camerelor de servere, comunicării între angajați și costurilor de implementare ale unui astfel de sistem. Folosind un singur dispozitiv din seria KN putem perimete accesul pentru 4 operatori remote la un număr maxim de 64 de calculatoare, iar pentru industrii precum IT, supraveghere sau gestionarea datelor aceste soluții sunt cele care oferă posibilitatea reală de a lucra remote. ATEN are ca prioritate dezvoltarea unui sistem fiabil, de încredere și scalabil care să îndeplinească toate cerințele clienților noștri”, a declarat Sorin Oprescu, Field Application Engineer pentru ATEN International.

ATEN este specializat în soluții flexibile și ușor de implementat pentru munca hibridă și la distanță, pentru a asigura productivitatea organizațională în viitor și pentru a satisface nevoile angajatorilor și ale angajaților. Acestea includ:
• Soluții de acces la desktop și la distanță pentru o mai mare productivitate, economie de spațiu și ergonomie într-un peisaj de lucru hibrid în continuă evoluție;
• Soluții pentru săli de ședințe hibride pentru o colaborare și o productivitate îmbunătățite în întreprinderi și în educație;
• Soluții de livestreaming pentru conținut de streaming de nivel profesional, ușor de realizat în scopuri educaționale, organizaționale și de creare de conținut.