Evenimente — October 19, 2022 at 6:17 pm

Sostenia numită Best Starter Europe 2022

by

Sostenia a câștigat premiul Best Starter Europe 2022, oferit de Odoo în cadrul evenimentului Odoo Experience de la Bruxelles. Compania de software din România a fost nominalizată alături de alte două companii din Franța și Germania.

Sostenia 5Premiile Odoo au loc anual și desemnează cele mai bune start-up-uri și cei mai buni parteneri de implementare Odoo.

După doi ani de participare online, ceremonia a avut loc anul acesta în Belgia, la Bruxelles, în cadrul evenimentului Odoo Experience la care au participat peste 10.000 de parteneri, colaboratori și companii de IT din toată lumea.

Sostenia 3Odoo este o suită de aplicații open source de tip ERP care acoperă toate nevoile unei companiei, indiferent de industrie sau mărime.

Sunt peste 7 milioane de utilizatori Odoo în toată lumea și numărul continuă să crească rapid, fiind un soft foarte ușor de utilizat, complet integrat cu procesele de business.

Sostenia a devenit în timp record partener Gold pentru implementarea soluțiilor Odoo și are peste 15 ani de experiență în îmbunătățirea proceselor de business prin Transformare Digitală.

Pe lângă Odoo, Sostenia are în portofoliul de soluții suita SAP, Roboți Software UiPath, ChatBoți Inteligenți DRUID, sisteme pentru transport, e-commerce, field service, CRM și altele.