Enterprise Software — October 27, 2022 at 8:37 pm

Îmbunătățește performanța organizației cu un soft evaluare angajați

by

Activitatea angajaților într-o organizație poate fi analizată cu un soft evaluare angajati, pentru ca apoi să fie făcuți anumiți pași pentru a fi îmbunătățită, la nevoie. Un soft recrutare este un alt instrument digital util pentru companii și departamentele de resurse umane, prin care sarcinile sunt eficientizate. Utilizarea tehnologiei pentru activitățile administrative este tot mai răspândită, fiind o alternativă eficientă la munca manuală, repetitivă.

mbunatatesteperformantaorganizatieicuunsoftevaluareangajatiDigitalizează evaluarea personalului

Spre exemplu, în cazul evaluării unor angajați în mod tradițional, este nevoie de gestionarea unor hârtii, arhivarea lor într-un dosar, existând posibilitatea de a fi pierdute dintr-o neatenție. Aici poate interveni un soft evaluare angajați, care ajută organizațiile să-și eficientizeze procesul de evaluare. Folosind acest software, organizațiile pot oferi feedback constructiv personalului în mod regulat, care le sprijină creșterea și dezvoltarea.

Programe pentru specialiștii HR

Cu scopul de a-și realiza sarcinile cât mai eficient, personalul de resurse umane utilizează diverse soluții digitale: soft evaluare angajati, soft recrutare, o aplicație pentru administrarea personalului, o semnatura electronica sau un soft pentru gestionarea pontajului. Un sistem complex de resurse umane include toate aceste funcționalități, dar și alte module care simplifică munca profesioniștilor în resurse umane și asigură procese eficiente în cadrul întregii organizații.

Centralizează CV-urile candidaților cu un soft recrutare

Atunci când ești în căutarea unor noi specialiști pentru organizația ta, este important este să trimiți răspunsuri rapide candidaților. În același timp, este foarte util să ai o comunicare eficientă cu toți cei implicați în proiectul de identificare și selecție al unui candidat. Un soft recrutare oferă câteva instrumente intuitive pentru comunicare și îți permite să trimiți răspunsuri rapide. De asemenea, programul îți permite centralizarea CV-urilor de pe diverse platforme de recrutare, iar ulteriori să le alegi pe cele mai potrivite.

Gestionarea în format electronic a parcursului angajatului

Un soft recrutare ajută semnificativ companiile să identifice mai rapid candidații potriviți pentru o anumită poziție, și să completeze echipa cu profesioniștii de care are nevoie. După angajare, informațiile personale ale unui nou angajat pot fi gestionate dintr-un soft pentru administrarea personalului. Dacă ne referim la de sesiuni de învățare electronică, acestea pot fi facilitate de o soluție de training. Pentru analiza performanței oamenilor dintr-o companie, un soft evaluare angajati eficientizează întregul proces.

De ce ai nevoie de un soft evaluare angajati?

Performanța angajaților îndeplinește un rol vital în succesul unei organizații pe termen lung. Procesul de evaluare oferă angajaților informații valoroase în ceea ce privește feedbackul, care le poate optimiza modul de lucru și le poate îmbunătăți productivitatea. Digitalizarea procedurilor oferă rapid și eficient o vedere de ansamblu asupra activității oamenilor, facilitând identificarea zonelor care necesită o îmbunătățire.

Un soft evaluare angajați le permite managerilor sau altor oameni responsabili să ofere feedback, chiar și în contextul muncii de la distanță. Utilizarea software-ului permite flexibilitate și este o opțiune facilă de a furniza feedback sau diverse comentarii direct în aplicație. Evaluările sunt adesea privite cu scepticism, dar o soluție software face întregul proces mult mai simplu. Acest lucru ajută la reducerea ideii conform căreia evaluările sunt greoaie și necesită foarte mult timp.

Evaluarea angajaților este mult mai ușoară cu o soluție intuitivă

Îți dorești să ai parte în compania ta de un proces ușor de evaluare a performanței? Aplicația True HR, dezvoltată de UCMS by AROBS, are incluse 19 funcționalități, printre care un soft evaluare angajati, dar și un soft recrutare.

Compania producătoare de soluții software are o experiență de peste 25 de ani în pe piața din România, și îți poate pune la dispoziție programe configurabile în funcție de nevoile tale specifice. Detalii suplimentare poți afla de la specialiștii UCMS by AROBS printr-un email la sales@ucms.ro, sau la telefon 0738 822 537.