NEWS — November 24, 2022 at 12:45 pm

Cât câștigă angajații din merchandising și promoții

by

1.800 de joburi în merchandising și promoții au fost scoase la bătaie în ultima lună, companiile pregătind campaniile și evenimentele de final de an. Cele mai multe aparțin angajatorilor din retail, turism și industria alimentară și se adresează aproape exclusiv candidaților tineri, aflați la început de carieră.
salarii
Mai mult de jumătate dintre aceste joburi sunt pentru București, în timp ce Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și Craiova sunt următoarele orașe în funcție de numărul de locuri de muncă disponibile.

Potrivit datelor Salario, comparatorul salarial marca eJobs, salariul mediu al celor care lucrează în merchandising și promoții este de 2.800 de lei pe lună.

Un promoter câștigă aproximativ 2.500 de lei, în timp ce media pentru un decorator de vitrine ajunge la 2.800 de lei. Coordonatorii comerciali încasează salarii medii de 3.000 de lei, iar un job de ambalator sau de hostess vine cu o medie salarială de 2.000, respectiv 2.500 de lei.

În ultima lună, pe eJobs.ro au fost înregistrate aproape 55.000 de aplicări pentru locurile de muncă din merchandising și promoții.