Evenimente — November 25, 2022 at 7:37 am

BDO Romania a lansat BDO Hivetech, divizia de Digital Solutions a companiei

by

BDO România, una dintre cele mai mari companii de consultanță și audit din țară, anunță lansarea BDO Hivetech, divizie de business intellingence, care pune la dispoziția companiilor din România soluții de optimizare a fluxurilor informaționale de natură financiară și operațională, cu scopul de a eficientiza și de a crește calitatea proceselor interne, cât și de a asigura suport în luarea deciziilor strategice.

Hivetech Business Intelligence Unit_1Noua divizie este coordonată de Stelian Uzunia, Director BDO Hivetech și Silviu Manolescu, Senior Partner BDO România.

BDO Hivetech este răspunsul nostru la nevoia de transformare digitală, aflată pe agenda tuturor actorilor din peisajul de business românesc, iar unul dintre avantajele competitive este timpul de implementare foarte scurt al soluțiilor. Livrăm orice soluție din portofoliu, la cheie, în  intervale de timp de ordinul săptămânilor. Elementul diferențiator al modelelor noastre este că folosesc tehnologia pentru a amplifica experiența de 30 ani în consultanță și audit, oferind utilizatorului o perspectivă completă, care nu necesită prelucrări suplimentare în vederea fundamentării deciziilor de business. Altfel spus, noi începem acolo unde alții se opresc.” declară Stelian Uzunia, Director BDO Hivetech.

Stelian Uzunia_Director BDO HivetechSoluțiile dezvoltate apelează la cele mai recente tendințe din universul digital (data analytics, robot process automation sau machine learning) îmbogățite cu experiența în consultanță acumulată de specialiștii din BDO România, care în cei 30 de ani de activitate au deservit peste 3,500 de entități ce activează pe piața românească.

„Una dintre soluțiile disponibile, Business Benchmarking Machine, platformă cu capacitate analitică puternică, generează rapoarte standard sau definite de utilizator,  printr-o interfață ce oferă perspective rapide și cuprinzătoare ale stării și tendintelor financiare manifestate în ultimii 7 ani. Pentru peste 200 de mii de entități înregistrate în România, reprezentând peste 93% din cifra de afaceri la nivel național, evidențiază evoluțiile din 2020 și 2021 în raport cu perioada 2015-2019 la nivel individual sau agregat”, subliniază Stelian Uzunia, Director BDO Hivetech.