Hardware — December 12, 2022 at 9:46 am

Idei de cadouri de Crăciun de la HP

by

Pentru cei care caută cadoul perfect, HP vine în ajutor cu inspirație și o listă de produse care i-ar putea încânta pe cei dragi.

Un cadou pentru gameri – VICTUS by HP 15
Picture1Cine caută un laptop care să-i mulțumească pe gameri nu poate da greș cu VICTUS by HP 15. Pentru transfer de date sau de imagini, e echipat cu USB-C super-rapid. Placa grafică NVIDIA GeForce GTX 1650/4GB oferă performanță, iar ecranul dispune de un panou IPS cu o rată de refresh de 144Hz. Un sistem sofisticat de circulare a aerului și conductele duble de căldură asigură răcirea corespunzătoare a dispozitivului și permit menținerea unei temperaturi scăzute, iar sistemul funcționează fără probleme chiar și în condiții de mare încărcare. Tehnologia Fast Charge poate încărca bateria până la 50% în doar 30 de minute, ceea ce, împreună cu OMEN Gaming Hub integrat, face din Victus un companion adaptabil pentru călătorii. Un touchpad mare de precizie, împreună cu tastele supradimensionate fac din acest laptop de gaming un companion versatil, fiind disponibil în trei culori.

Un cadou pentru cei mai pretențioși – HP ENVY 17

Picture2HP ENVY 17 – metalic, versatil și foarte bine realizat. Pe lângă sistemul audio Bang & Olufsen și luminozitatea ridicată a ecranului, utilizatorii apreciază și gama de culori 100% sRGB și stratul de sticlă Gorila Glass care previne zgârieturile sau deteriorările. Pentru utilizarea de zi cu zi, este echipat cu 2 x Thunderbolt 4 care, pe lângă încărcare, suportă și viteze de transfer de date de până la 40 Gbps sau conectarea unui monitor 5K la 60 Hz. Placa grafică integrată Intel® Iris Xe oferă suficientă performanță pentru sarcinile zilnice, dar și pentru proiecte de design. Dispune de SSD rapid de la Samsung, care asigură performanța aplicațiilor și a sistemului.

Un cadou pentru cei care călătoresc – HP Pavilion Aero 13

Picture3Un laptop ușor, ce cântărește mai puțin de un kg, cu dimensiuni compacte și o autonomie de până la 10 ore, sistem audio Bang & Olufsen cu două difuzoare și o carcasă complet metalică. Pavilion Aero 13 e laptopul ideal pentru cei care caută un compromis între designul elegant, performanță și mobilitate.

Un cadou pentru cei care se răsfață – monitorul wireless HP U28 4K HDR

Picture4Cu o rezoluție 4K, acest monitor oferă un nivel superior de claritate, iar panoul IPS asigură culori precise și unghiuri de vizualizare excelente. Designul cu margini subțiri oferă posibilitatea de a conecta mai multe monitoare unul lângă altul, pentru o experiență de vizionare pe diagonală foarte mare. Monitorul dispune de tehnologia HDR, cu ajutorul căreia utilizatorul are o mai bună vizualizare a părților foarte luminoase sau foarte întunecate ale imaginii. Această funcție se activează automat.

Un cadou pentru antreprenorii în devenire – HP LaserJet MFP M140we

Picture5HP LaserJet MFP M140we e una dintre cele mai bune imprimante de folosit acasă. Imprimare, scanare și copiere – are toate funcțiile de care oricine ar putea avea nevoie la un moment dat. În plus, cu serviciul de abonament HP Instant Ink, utilizatorii pot economisi până la 70% la cerneală, primesc cartușele la ușă și își pot alege un plan lunar în funcție de cât de mult imprimă.  Imprimanta e compactă, ocupă puțin spațiu și poate fi amplasată oriunde în casă.

Un cadou pentru întreaga familie – HP ENVY 6020e

Picture6Imprimanta multifuncțională HP ENVY 6020e este ideală pentru a răspunde nevoilor întregii familii. Poate imprima fotografii fără margini până la dimensiunea A4. Dispune de o tavă cu o capacitate de 100 de coli de hârtie, foarte practică fiind funcția de imprimare duplex automată. Aplicația mobilă HP Smart oferă o mare flexibilitate, pentru că imprimanta poate fi controlată prin intermediul unui telefon mobil.

Un cadou pentru studenți – HP DeskJet Ink 2720e

Picture7Pentru cine caută o imprimantă compactă, care să ofere scanare și copiere la un preț rezonabil, DeskJet 2720e cu abonament HP Instant Ink e soluția. Se instalează ușor, iar comenzile de imprimare se pot face de pe un telefon mobil. Acest dispozitiv e ideal pentru cei care au nevoie acasă de imprimare simplă și accesibilă, între 50-100 de pagini pe lună.

Un cadou pentru pasionații de fotografie – HP Smart Tank 670

Picture8A apărut noua gamă de imprimante cu rezervor, cu imprimare duplex automată. Odată cu noul design, dispune și de caracteristici îmbunătățite. Imprimantele HP Smart Tank sunt alegerea perfectă pentru pasionații de fotografie, pentru că oferă imprimare de calitate – până la dimensiunea A4 – la costuri reduse. Cu o singură încărcătură de cerneală, pot fi imprimate până la 18.000 de pagini alb-negru sau până la 8.000 de pagini color.