NEW TECHNOLOGY — December 18, 2022 at 12:33 pm

INFORM LYKOS propune pieţei soluţii de automatizare personalizate

by

IMG_1698Realitatea arată că procesele accelerate de digitalizare care se desfăşoară şi pe piaţa locală generează noi oportunităţi pentru companii. Trecerea de la livrarea fizică la livrarea electronică şi necesitatea de gestionare electronică a datelor şi formularelor creează noi oportunităţi şi pentru INFORM LYKOS, considerat un furnizor strategic al organizaţiilor bancare şi de telecomunicaţii, din sectorul privat sau public, prin soluţiile pe care le oferă.

„Creăm și dezvoltăm soluții pentru „o lume nouă”, deoarece transformarea digitală este în prezent o realitate. Soluții cu valoare adăugată ridicată, precum înregistrarea digitală a clienților, semnătura electronică, scanarea OCR și captarea datelor, managementul comunicării cu clienții, soluții de gestionare și arhivare a documentelor, robotizarea procesului de automatizare (RPA), asistenți virtuali și servicii de loializare pentru segmentul de retail”, declară Kostas Fiakas, Chief Strategy Officer, INFORM LYKOS.

Strategia INFORM LYKOS România este bazată pe o abordare care începe cu servicii de consultanţă pentru clienţii business și cuprinde atât stadiul de diagnostic, cât şi cel de arhitectură de sistem, analiză de business, implementare, respectiv suport după implementare.

Pachetul complex de soluţii propuse include Digital Customers’ Onboarding(DOB), adică verificarea identității la distanță. Prin soluția sa de înregistrare digitală a clienţilor, INFORM oferă instituțiilor mari, cum ar fi băncile, companiile de asigurări, operatorii de telecomunicații, capabilităţi complete (end-to-end) pentru înrolarea/abonarea clienţior prin canale digitale fără a fi necesară prezenţa acestora în magazin sau în sucursală.

Soluția oferă o experiență de înrolare simplă și plăcută, de la verificarea cărții de identitate la KYC / AML și până la semnarea digitală a contractului. Serviciul este oferit pentru companii printr-o singură platformă care oferă clienților înregistrarea cu ușurință și în siguranță folosind propriul dispozitiv-smartphone sau orice canal digital.

Soluția DOB este modulară și este oferită în model SaaS, ce asigură o disponibilitate ridicată, securitate și scalabilitate.

Alături de această soluţie, pachetul cuprinde eKYC și eKYB (Electronic Know Your Customer / Business), soluţii de procesare la distanță, fără hârtie, ce minimizează costurile și birocrația tradițională necesare în procesele de profilare client.
Modulul performant de profilare persoană fizică /juridică  de la INFORM oferă automatizări de proces complet nesupravegheate, (KYC / KYB) folosind inteligenţa artificială (AI) cu verificare biometrică și a semnelor vitale şi extragerea datelor din cărţi de identitate, declaraţii de taxe şi impozite, documente emise de companii sau de furnizorii de utilităţi.
Soluția abordează recunoașterea documentelor KYC / KYB și OCR care oferă captarea automată a datelor cu validare bazată pe algoritmi și caracteristici de auto-învățare pentru contracte comerciale, documente fiscale – facturi, documente legale și de contractare împrumuturi, documente digitale (ID, pașaport, document fiscal, facturi de utilități), documente nestructurate, cum ar fi fluturaşii de salariu, documentele legale pentru clienții corporativi, contractele de închiriere, facturile electronice etc.

Tot în pachet, INFORM oferă o soluție end-to-end pentru implementarea unui concept Paperless Branch, prin care organizația poate beneficia de costuri mai mici de stocare, economii de hârtie și tipărire, reducere a cheltuielilor operaționale, mobilitate în magazine și activarea autoservirii 24 × 7.
Abordarea holistică a INFORM pentru sucursala fără hârtie, oferă chioșcurile de autoservire necesare, care se bazează pe un pad de semnătura avansat cu cameră ce are o utilizare combinată, permițând capturarea fotografiilor de către client, scanarea OCR a ID-ului și documentele KYC ale clientului și semnătura biometrică. Soluția poate fi combinată cu verificarea automată bazată pe selfie, dar și cu soluția video din interiorul chioșcului folosind agenții INFORM, ca soluție alternativă, precum și cu soluția de gestionare a documentelor INFORM sau a organizației pentru a permite arhivarea electronică a documentelor și astfel recuperarea rapidă și compararea cu documentele vechi.
În plus, soluția facilitează mobilitatea în magazin, deoarece poate fi oferită direct prin intermediul dispozitivului mobil al agentului și poate utiliza camera încorporată a dispozitivului pentru captarea documentelor ID și KYC și a ecranului tactil al dispozitivului pentru captarea semnăturii biometrice.

inform-960x640Evident, într-un asemenea pachet complex este inclusă şi o soluţie de Document Management & Archiving, care vine ca un serviciu. Acesta este furnizat fie ca soluție locală, fie ca serviciu cloud.
Produsul este utilizat pentru gestionarea tuturor fluxurilor de lucru și a documentelor în comunicarea internă,completarea documentelor din hârtie și completarea e-documentelor, aprobarea fluxurilor de lucru și arhivarea.

În tot acest univers complex, INFORM se bazează mult pe Robotic Process Automation (RPA), o tehnologie care utilizează o logică de proces predefinită, reguli stabilite și date structurate pentru a automatiza procesele de afaceri.
Soluțiile de automatizare cognitivă de la INFORM (bazate pe RPA) sunt capabile să capteze și să interpreteze aplicații pentru procesarea unei tranzacții, manipularea datelor, declanșarea răspunsurilor și comunicarea cu alte sisteme digitale. Roboții se pot ocupa de sarcini repetitive, cu volum mare și bazate pe reguli. De asemenea, îndeplinesc cele mai stricte standarde de securitate. Un alt avantaj RPA este că poate fi implementat fără a schimba infrastructura existentă.
În context, cel mai puternic instrument folosit este cel al asistenților virtuali inteligenți. Aceștia sunt scalabili cu ușurință pentru a gestiona solicitările clienților (externi) sau ale angajaților (interni) cu răspunsuri instantanee. Satisfacția clienților / angajaților este asigurată prin diverse integrări cu sisteme terțe, precum motorul OCR, sistemul de gestionare a documentelor, platformele eSign, soluții de automatizare a proceselor robotizate etc.

Nu în ultimul rând, pachetul propus de INFORM cuprinde o platformă de loialitate. Cu ajutorul acesteia, o companie poate să planifice parcursul clienților, să se implice în toate canalele de vânzare și marketing, să recompenseze loialitatea și să prevadă comportamente de cumpărare viitoare. Compania poate alege cel mai bun canal – e-mail, mesaj text, notificare push și Chat Chat – pentru a crea o campanie și obține astfel informații despre eficacitatea acesteia prin rapoarte detaliate.
O astfel de platformă permite câștigarea de clienți care revin prin identificarea nevoilor lor reale și maximizarea satisfacției acestora.
INFORM merge chiar mai departe, folosind în pachetul de soluţii propus realitatea augmentată, care oferă o imagine a mediului fizic din viața reală cu imagini suprapuse generate de computer, schimbând astfel percepția a ceea ce vede utilizatorul. Informațiile senzoriale suprapuse modifică mediul natural, dar intenția finală este de a combina perfect lumea digitală și fizică.

Pentru a susţine această propunere, INFORM LYKOS are o echipă solidă de developeri, ingineri, solution arhitects, business analiști și coordonatori de proiect