Evenimente — January 10, 2023 at 11:09 am

Numeroase produse ASUS și ROG au fost premiate cu CES 2023 Innovation Awards

by

ASUS și Republic of Gamers (ROG) anunță că mai multe produse proprii – de la laptopuri de gaming, periferice și accesorii PC până la dispozitive pentru casă – au fost premiate în cadrul CES 2023 Innovation Awards cu 7 premii pentru performanțele lor de top, designul inovator și caracteristicile axate pe utilizator.

pressrel_nlouohr6rtaqkww0l235wah6Printre produsele ASUS câștigătoare din acest an se numără dispozitive de înaltă performanță cu afișaje extrem de rapide și soluții practice, precum laptopul de gaming ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition (FA617), monitoarele portabile USB ZenScreen MB17AHG & MB16QHG și MB249C, precum și modele cu design elegant și ușor de utilizat, precum proiectorul portabil ZenBeam Latte L2 cu LED și aparatul ASUS Ozone Water Sanitizer OW100.

În acest an au fost premiate două produse ROG performante, cum ar fi laptopul de gaming ROG Zephyrus M16 (GU604), echipat cu componente de top, care oferă un avantaj competitiv în orice scenariu de gaming. Totodată, tableta de gaming ROG Flow Z13 (GZ301) îmbină portabilitatea cu performanța extremă, toate acestea fiind integrate într-un format de tabletă, facilitând jocurile video indiferent de locație.

Programul CES Innovation Awards, deținut și produs de Consumer Technology Association (CTA)®, este o competiție anuală care apreciază designul și ingineria remarcabilă a produselor tehnologice de consum din 28 de categorii. Un juriu de elită alcătuit din experți din industrie, inclusiv membri ai mass-media, designeri, ingineri și nu numai, analizează produsele canditate pe baza inovației, ingineriei, a funcționalității, precum și a esteticii și designului.

Lista completă a premiilor CES 2023 Innovation Awards, inclusiv descrierile detaliate ale produselor însoțite de fotografii, poate fi consultată la CES.tech/innovation.