NEWS — January 20, 2023 at 2:59 pm

Monitorul de gaming Philips Evnia reinventează regula jocului

by

Gamerii din ziua de azi au așteptări mai mari ca niciodată. Aceștia caută o experiență cu adevărat captivantă, care să le stimuleze simțurile și care să le permită să se bucure din plin de emoția jocului.

image002În încercarea de a le oferi senzația pe care o caută, Philips a dezvoltat o gamă de monitoare și accesorii concepute pentru a asigura experiențe de joc bogate îmbunătățite pentru gamerii de toate vârstele. Cel mai recent membru al familiei Evnia este Philips Evnia 27M2C5500W, un monitor dedicat jocurilor de 27″, cu o rezoluție Quad HD care combină o rată de reîmprospătare de 240 Hz cu un design compact și ergonimic.

Caracteristici principale:
• AMD FreeSync Premium Pro pentru gaming HDR fluid
• Rată de reîmprospătare ultra rapidă de 240 Hz
• Ecran curbat 1000R
• Display HDR 400
• Rezoluție Crystalclear QHD 2560 x 1440
• Panou Fast VA cu timp de răspuns 1ms GtG
• MultiView pentru vizualizarea simultană a două surse video diferite

Caracteristici pentru gaming la un alt nivel
Philips Evnia 27M2C5500W satisface de fiecare dată nevoile gamerilor pentru sesiuni de joc rapide cu imagini bogate și fluide plus o utilizare comfortabilă. Modelul este echipat cu AMD FreeSyncTM Premium Pro, o rată de reîmprospătare de 240 Hz, și un răspuns rapid de 1ms GtG și 0,5ms MPRT. Rezultatul este o experiență fără lag, întârzieri, ghosting sau tearing. Acest lucru înseamnă că jucătorii se pot bucura chiar și de genurile cu cel mai rapid ritm, precum battle royale și simulatoare de curse, fără a se întreba dacă monitorul lor poate ține pasul.

Preț și disponibilitate
Philips Evnia 27M2C5500W va fi disponibil începând cu luna februarie la prețul de 2,707 lei.