NEWS — February 8, 2023 at 6:33 pm

Red Hat Enterprise Linux adus în infrastructura Oracle Cloud

by

Red Hat și Oracle oferâ clienților o gamă mai largă de sisteme de operare care să ruleze pe Oracle Cloud Infrastructure (OCI). Colaborarea strategică între cele două companii, începe cu Red Hat Enterprise Linux care rulează pe OCI ca sistem de operare suportat, îmbunătățind experiența organizațiilor care se bazează atât pe OCI, cât și pe Red Hat Enterprise Linux pentru a sustine  transformarea digitală și migrarea aplicațiilor critice în cloud.

rc24-red-hat-linux

Configurațiile certificate ale mașinilor virtuale flexibile OCI pot rula acum Red Hat Enterprise Linux, iar clienții pot, de asemenea, să migreze cu mai multă încredere sarcinile de lucru existente care rulează deja pe Red Hat Enterprise Linux către Red Hat Enterprise Linux pe OCI. Mașinile virtuale flexibile OCI pot fi scalate în increment de până la un singur procesor pentru a optimiza raportul preț-performanță și a minimiza resursele irosite. De asemenea, clienții pot contacta atât suportul Red Hat, cât și pe cel Oracle pentru a ajuta la rezolvarea potențialelor probleme, in baza unui acord de suport comun, transparent și extins.

Red Hat Enterprise Linux constituie coloana vertebrală a portofoliului de tehnologie cloud hibrid al Red Hat, care include Red Hat OpenShift. Red Hat Ansible Automation Platform și tehnologii suplimentare pentru a sprijini stiva modernă cloud-nativ. Prin această colaborare, clienții comuni ai Red Hat și Oracle pot crea acum o bază pentru implementări informatice de viitor pe Red Hat Enterprise Linux, păstrând în același timp valoarea investițiilor IT existente.

Disponibilitate
Red Hat Enterprise Linux este acum certificat pe mașinile virtuale flexibile ale OCI, care oferă de la unul până la 80 de nuclee CPU în incremente de un singur CPU și de la 1 GB de memorie pe CPU până la un total de 1024 GB, în funcție de procesor. Red Hat Enterprise Linux este inițial compatibil cu cele mai recente forme de mașini virtuale OCI care utilizează procesoare AMD, Intel și Arm.