Business — March 13, 2023 at 5:34 pm

Easydo semnează un parteneriat cu Docaposte

by

Easydo Digital Technologies, care furnizează servicii și soluții software in aria de integrare, conformitate, interoperabilitate, securitate operațională și cibernetică este încântată să anunțe un nou parteneriat cu Docaposte, liderul francez în transformarea digitală.

Digitalization Concept: Human Finger Pushes Touch Screen Button and Activates Futuristic Artificial Intelligence. Visualization of Machine Learning, AI, Computer Technology Merge with HumanityPrin acest parteneriat, Easydo România va valorifica expertiza Docaposte în soluții de încredere precum identitatea digitală, semnătura electronică, managementul fluxului de date și managementul documentelor, completând portofoliul de servicii al Easydo. Acest nou parteneriat își propune să accelereze transformarea digitală în România și Europa de Est, abordând piețe precum serviciile financiare, sănătatea, educația și sectorul guvernamental.

„Suntem încântați să colaborăm cu Docaposte și să propunem clienților noștri cele mai noi solutii in aria digitalizarii”, a declarat David Coyne, CEO Easydo. „Pe măsură ce clienții noștri se îndreaptă din ce în ce mai mult către procesele digitale, este esențial să le oferim cele mai sigure și eficiente platforme. Cu expertiza Docaposte și experiența vastă în digitalizarea instituțiilor publice din Europa, putem livra în România și ne putem asigura că clienții noștri pot opera cu încredere într-un peisaj
digital în continuă schimbare. Datorită acestui parteneriat bazat pe valori comune de încredere și deschidere vom avea capacitatea de a oferi o abordare cuprinzătoare combinând consultanța, cele mai bune soluții și metode agile bazate pe cele mai bune practici deja implementate în Europa”.

Parteneriatul cu Docaposte este pentru compania noastră o mișcare strategică pe care Easydo a făcut-o pentru a completa catalogul nostru de servicii și a poziționa ca un actor puternic în spațiul transformării digitale din Europa Centrală si de Est. Cu accent pe inovație și satisfacția clienților, Easydo se angajează să ofere clienților săi cele mai avansate și de încredere soluții.

„Suntem încântați să lucrăm cu Easydo și să îi ajutăm să facă față provocărilor lumii digitale de astăzi”, a declarat Leila Kared, director de parteneriat Docaposte. „Experiența noastră în încrederea digitală și în procesarea datelor sensibile va fi un plus valoros la portofoliul deja impresionant de soluții al Easydo. Împreună, putem ajuta afacerile românești de toate dimensiunile să prospere într-o lume digitală.”