Cloud Computing / Edge — March 16, 2023 at 9:27 am

Aplicațiile business în Azure

by

Azure este cloud-ul public pentru rularea aplicațiilor dumneavoastră de afaceri ce oferă, la scară globală, coerență și integrare perfectă cu mediile locale.

Aplicațiile Azure sunt multiple, însă ne vom concentra pe detaliera câtorva beneficii ale Azure și ale aplicațiilor folositoare în business-ul fiecăruia dintre noi.

banner-landing-azure-apps-empm-q1Migrarea în cloud – o tranziție sigură

Azure este construit pe aceleași tehnologii în care dumneavoastră aveți deja încredere: Windows Server, SQL Server, Active Directory, Hyper-V și multe altele. Aceasta construiesc un mediu consistent, familiar și stabil. Vă puteți muta mașinile virtuale între on-prem și cloud de câte ori vă impun nevoile afacerii, fără a fi nevoie de modificări suplimentare. Astfel, vă protejați aplicațiile esențiale pentru afaceri cu backup-uri gestionate în cloud și beneficiați de recuperare în caz de dezastru ca serviciu încorporat. Pentru aplicațiile care acoperă local și Azure, profitați de ExpressRoute pentru o conexiune privată, rapidă și fiabilă.

Performanță mărită

Cu performanțe de calcul și stocare de neegalat, Azure este locul unde vă puteți rula sarcinile de lucru solicitante. Mașinile virtuale din seria G și >80.000 de IOP-uri de performanță Premium Storage oferă o combinație puternică pentru sarcinile dvs. de lucru mari de date, inclusiv SQL Server, Synapse Analytics, baze de date Oracle, baze de date NoSQL și SAP SD Standard Application. Mașinile virtuale Azure G și D rulează pe cea mai recentă tehnologie cloud Intel, care sunt proiectate cu cele mai recente procesoare Intel Xeon. Pentru dvs., asta înseamnă performanță și fiabilitate record, care vă pot gestiona datele și aplicațiile intensive de calcul.

Mediile complexe sunt simplificate

Nu trebuie să fiți un expert în configurarea, implementarea și întreținerea aplicațiilor dvs. de afaceri, pentru că suntem aici pentru a vă ajuta. Alegeți dintr-un număr tot mai mare de șabloane prestabilite pentru a începe imediat. Aceste șabloane se bazează pe configurații testate și vă ajută să configurați cu ușurință medii complexe pentru aplicații, inclusiv SharePoint și Dynamics AX.

Gestionarea rapidă a licențelor Microsoft

Oferim o lume hibridă pentru că asta doriți. Ați cerut posibilitatea de a muta licențele Windows Server și Windows existente în Azure, așa cum puteți cu alte produse Microsoft populare, cum ar fi SQL Server și SharePoint. Și suntem încântați să spunem că facem acest lucru posibil.

De ce este importantă adopția de Cloud?

Sunt sigur că, mai ales de când traversăm această perioadă care ne-a forțat să îmbrățișăm lucratul remote, ați tot auzit de Digital Transformation.

Practic, vorbim despre o necesitate de schimbare în cadrul companiilor în care lucrăm și, de asemenea, de o schimbare a noastră ca persoane, astfel încât să putem să ne asigurăm succesul într-un prezent și viitor orientate către modernizare prin tehnologie. Dar despre ce tip de schimbare vorbim? Schimbarea este grea, mai ales pentru că afectează oamenii, nu doar procesul.

Pentru majoritatea persoanelor schimbarea este dificilă, mai ales pe plan tehnologic, deoarece lucrurile în domeniul IT încep să avanseze cu pași din ce in mai rapizi. Partea buna este că putem începe procesul de schimbare pas cu pas, iar primul pas este să ne angajăm că dorim să ne schimbăm. Fie că ne dorim să evoluăm astfel încât să facem față cererii din piață sau vrem să facem față competiției de pe plan local sau din extern, schimbarea este inevitabilă.

Contactează experții Crayon și ei îți vor oferi un DEMO în care să descoperi beneficiile și funcționalitățile aplicațiilor Azure de business.