Data Center / Storage, Evenimente, Inovatii — April 24, 2023 at 1:05 pm

Cele mai recente inovații Vertiv prezentate la Datacloud Global Congress 2023

by

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, va prezenta ultimele sale inovații la Datacloud Global Congress, reuniunea principală a conducerii pentru directori seniori din spațiul IT&C, în perioada 25-27 aprilie 2023 la Grimaldi Forum, Monaco. Vertiv va prezenta progrese în soluțiile de energie, răcire și infrastructură IT pentru centrele de date la standul său nr. 42, oferind vizitatorilor posibilitatea de a discuta provocările cu echipa sa de experți și de a experimenta la fața locului tehnologia sa inovatoare.

Vertiv booth - Datacloud Global Congress 2022La standul Vertiv, participanții vor putea experimenta tururi ghidate în realitate virtuală ale soluțiilor pentru centrele de date Vertiv și vor putea participa la o competiție pentru a câștiga o cască Meta Quest 2. Vizitatorii pot, de asemenea, să vadă demonstrații cu noua aplicație Vertiv™ XR, primul instrument de acest fel care permite operatorilor de centre de date, managerilor IT și partenerilor de canal să vizualizeze produsele Vertiv în locația pe care ar ocupa-o în orice clădire. Reprezentarea virtuală îi ajută pe factorii de decizie din centrul de date de astăzi, oferind un instrument convenabil pentru a-și planifica spațiul și pentru a oferi suport după instalare, cu intenția de a îmbunătăți înțelegerea modului în care infrastructura le va susține calculul și impactul asupra amprentei fizice.

Karsten Winther, președintele EMEA pentru Vertiv spune: „Suntem mândri să fim parteneri și așteptăm cu nerăbdare să prezentăm cele mai recente soluții de infrastructură Vertiv la Datacloud 2023. La standul nostru, vizitatorii vor avea șansa de a pune în practică produsele noastre și de a le explora capacitățile, datorită sistemului nostru virtual și experiențelor de realitate augmentată. De asemenea, suntem încântați să colaborăm cu MEEZA pentru a împărtăși o poveste de succes care evidențiază modul în care soluțiile noastre modulare integrate pot aduce mari beneficii implementărilor rapide ale centrelor de date.”

Vertiv va contribui la aceste sesiuni cheie:

Keynote Panel: Ce influențe potrivnice vor provoca creșterea pieței în următorii 3-5 ani
26  aprilie, 09:20 – 10:00 CET, Genois Theatre, Grimaldi Forum, Monaco
Alăturați-vă lui Stephen Liang, Chief Technology Officer și EVP, Infrastructură și Soluții la Vertiv, și altor lideri din industrie pentru această sesiune importantă, care se concentrează pe cum să fiți în frunte în această piață cu creștere rapidă.

Acest panel va discuta:
Cum ținem pasul cu cererea în creștere, cu provocările legate de lanțul de aprovizionare și inflația?
Cum ne gestionăm baza de costuri în fața provocărilor economice?
Contează durabilitatea dacă nu atingeți obiectivele de venituri?

Vertiv team - Datacloud Global Congress 2022Implementarea rapidă a centrului de date: succesul MEEZA de 4,9 MW în Qatar cu Vertiv
26 aprilie, 15:40 – 15:55 CET,  Guelfe Theatre, Grimaldi Forum, Monaco
•    Karsten Winther, Președinte EMEA, Vertiv
•    Fadi Nasser, Director Comercial, MEEZA
•    Gareth McElroy, Director Facilități Tehnice, MEEZA

Când un hyper-scaler de top avea nevoie de 4,9 MW de putere de calcul în decurs de 14 luni, MEEZA s-a bazat pe soluțiile de centre de date modulare prefabricate de la Vertiv pentru o implementare rapidă și scalabilă pentru a se încadra în timpul strâns. Vertiv a furnizat servicii de proiectare, construire și instalare pentru 100 de module prefabricate complet echipate care integrează tehnologii critice de energie, management termic, monitorizare și control – sisteme care sunt proiectate să funcționeze împreună. Acum, cel mai mare centru de date compatibil hyperscale din Qatar este o dovadă a contribuției continue a MEEZA la conectivitate și creștere în regiune.

Alăturați-vă acestei sesiuni pentru a afla mai multe despre modul în care soluțiile modulare prefabricate pot fi utilizate ca elemente de bază pentru a reduce timpul de implementare și pentru a oferi centre de date scalabile și fiabile.

Pentru mai multe informații despre participarea Vertiv la Datacloud Global, vizitați Vertiv.com sau urmăriți-ne pe LinkedIn.