Networking — May 4, 2023 at 3:30 pm

AXIS Object Analytics oferă acum și o funcție de contorizare la traversare, pentru o monitorizare mai eficientă

by

Axis Communications a anunțat introducerea unei funcții de contorizare la traversare*, disponibilă în format beta în cadrul celei mai noi versiuni a aplicației AXIS Object Analytics.

axis-object-analyticsAceastă funcție inteligentă numără obiectele care traversează un fir declanșator virtual într-o anumită direcție. Datele pot fi accesate ușor în mai multe moduri și pot fi integrate în aplicații terțe, în care pot fi vizualizate pentru a obține ușor o vedere de ansamblu.

Aplicația AXIS Object Analytics este preinstalată pe camerele de rețea Axis compatibile, adăugând valoare fără niciun cost suplimentar. Aceasta utilizează algoritmi pe bază de AI și condiții comportamentale pentru a analiza scena și comportamentul spațial al obiectelor prezente în aceasta, ignorând sursele irelevante obișnuite de evenimente nedorite.

Funcția este concepută să permită monitorizarea proactivă, astfel încât utilizatorii să se poată concentra numai asupra obiectelor de interes și evenimentelor care necesită atenție și să poată colecta date care să ajute la accesarea unor informații concrete. Scenariile pot fi configurate și adaptate în funcție de nevoile de monitorizare specifice cu doar câteva clicuri.

axis-object-analytics--crosslineAplicația monitorizează în mod inteligent scena pentru a determina dacă și când trebuie declanșat un eveniment în cazul în care sunt detectate obiectele selectate.

Caracteristicile principale includ:
• Sistem de analiză video edge;
• Clasifică persoanele și vehiculele;
• Rulează simultan mai multe scenarii;
• Configurare flexibilă și ușoară;
• Preinstalată fără costuri suplimentare.

Această soluție scalabilă de analiză la marginea rețelei procesează și analizează materialele video în timp real și direct pe cameră, îmbunătățind timpul de prelucrare a datelor și reducând la minimum lățimea de bandă și capacitatea de stocare necesare. În plus, utilizarea sistemului de gestionare a evenimentelor permite integrarea cu AXIS Camera Station și toate celelalte sisteme de video management importante.

* Disponibilă în cadrul versiunii firmware 11.3