Data Center / Storage, EDUCATIE / JOB — May 19, 2023 at 12:06 pm

Vertiv și Colegiul Tehnic Universitar Heathrow, parteneriat educațional pentru cursuri în domeniul centrelor de date

by

Colegiul Tehnic Universitar Heathrow (UTC Heathrow) anunță un parteneriat cu Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, în cadrul căruia angajați ai companiei se vor implica într-un program educațional alături de profesorii Colegiului, susținând împreună cursuri în domeniul centrelor de date.

VertivDezvoltat în colaborare cu organizații de top din industria centrelor de date, programul Digital Futures este o premieră pentru orice școală din Marea Britanie. Programul, care contribuie la o diplomă națională BTEC de nivel 3 / diplome extinse în inginerie (NQF), permite studenților să dobândească cunoștințele și abilitățile esențiale necesare pentru a prospera în carierele tehnice în sectorul centrelor de date.

Acest sector se confruntă în prezent cu o creștere în plină expansiune, dar se confruntă cu o lipsă continuă de competențe. Programul Digital Futures, aflat acum la al doilea an, ajută la pregătirea industriei pentru viitor, inspirând o nouă generație să se alăture acesteia și să se bucure de o carieră plină de satisfacții – primul nostru grup de studenți a preluat roluri de ucenicie în acest sector.

Michael O’Keeffe, Vicepreședintele Vertiv pentru Servicii EMEA, a declarat: „Fără îndoială, decalajul de competențe este încă la fel de mare ca întotdeauna. Pentru noi, cei de la Vertiv, și pentru alții din industrie, cunoștințele tehnice reprezintă un avantaj competitiv. Profesioniștii calificați din punct de vedere tehnic și cu o bună înțelegere a tehnologiei centrelor de date sunt critici, dar și greu de găsit. Tinerii, în special femeile și cei cu formare diversă, sunt subreprezentați în acest domeniu. Prin parteneriatul cu UTC Heathrow în acest program educațional important, dezvoltăm competențele necesare unei angajări în industrie.”

Candace Rose Kumi, responsabil pentru implicarea angajatorilor la UTC Heathrow, a declarat: „Suntem încântați de modul în care evoluează programul Digital Futures. Faptul că un furnizor global de infrastructură digitală critică se alătură echipei de organizații de top din industrie adaugă o nouă dimensiune. Cu prezența sa globală și istoricul de produse și servicii inovatoare, Vertiv aduce multă putere și profunzime în ceea ce putem oferi studenților. Suntem foarte încântați de perspectiva modului în care implicarea Vertiv va dezvolta și mai mult programul.”

Imagine1Imagine2

 

 

 

 

 

Mai mulți ingineri Vertiv cu pregătire și experiență vastă în industrie le vor preda studenților abilități utile în inginerie electrică și mecanică, IT, rețele și rezolvarea problemelor.

UTC Heathrow este o școală specializată în știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM) care predă studenților cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani. Programul său Digital Futures a primit deja recunoaștere internațională, câștigând „Premiul Proiectul de Educație și Angajare 2022” la un eveniment prestigios pe tema centrelor de date de la Monaco anul trecut.

• Pentru a afla mai multe despre Programul Digital Futures, vă rugăm să vizitați www.heathrow-utc.org/employers/digital-futures-programme

În plus, UTC Heathrow și partenerii sunt încântați că, pentru al doilea an consecutiv, au câștigat ‘Premiul Proiectul pentru Educație și Angajare’ la prestigiosul Datacloud Global Awards din Monaco. Acest lucru vine după obținerea premiului ‘Cel mai bun dezvoltator de talent’ acordat programului la Data Center World în martie.