Evenimente, Retail / Horeca — May 26, 2023 at 2:55 pm

Total Technologies a prezentat soluția Pixevia la conferința “Retail Tech”

by

În data de 24 mai 2023, Total Technologies s-a alăturat comunității de retail din Romania prin participarea la conferința “Retail Tech”, eveniment organizat de Govnet Romania, aflat la cea de-a șasea ediție.

Conferința a avut loc în cadrul hotelului “Grand Hotel Bucharest”, din Bucuresti, și a reunit reprezentanți din industria de retail, care au dezbatut modul în care tehnologia poate deveni o armă puternică în mâna retailerilor pentru a obține un avantaj competitiv semnificativ și despre cum folosind tehnologia în mod strategic, companiile pot prospera în realitatea digitală pe care o trăim astăzi.

Catalin Ivana - PIXEVIAPrintre cei care au luat cuvântul în cadrul conferinței s-a numărat și Cătălin Ivana, Solutions Manager la Total Technologies, care a făcut o scurtă incursiune privitoare la avantajele aduse de tehnologie în cadrul unei companii de retail, după care a adus în fața publicului soluția, PIXEVIA.

Total Technologies este prima companie care aduce pe piața din România soluția PIXEVIA.

PIXEVIA este o solutie la care s-a muncit mult, care a apărut ca rezultat al unor eforturi constante de a dezvolta soluții software de ultimă generație. Specialiștii PIXEVIA au inventat conceptul de #SmartStores – magazine autonome, inteligente susținute de Al, pentru a oferi operatiuni optimizate retailerilor și cea mai bună experiență de cumpărături pentru clienți.

Magazinele sunt operate de o combinație de camere video de tavan și senzori de raft care permit clienților să intre într-un magazin, să ia ce vor de pe rafturi și să plece oricând doresc. Nu există casierii — magazinul detectează automat articolele luate de pe rafturi și creează un coș de cumpărături virtual. Algoritmul AI al PIXEVIA analizează continuu datele primite de la camere și rafturi pentru a se asigura că procesul este rapid și precis. Clienții pot folosi aplicația sau un card de credit pentru a plăti. Practic, orice fel de magazin universal sau chiar benzinării pot fi automatizate cu PIXEVIA.

Magazinele inteligente mici, din proximitatea locuinței, sunt o alternativă excelentă la supermarketurile mari, aglomerate, din locații îndepărtate. În plus, se potrivesc mai bine cu obiceiurile consumatorului modern.

Total Technologies își valorifica astfel șansa de a promova cele mai noi soluții și tendințe disponibile în domeniul retailului, oferind pieței din Romania instrumentele necesare pentru optimizarea operațiunilor. Prin participarea la cea de-a șasea ediție a conferinței “Retail Tech”, reprezentanții companiei au avut posibilitatea de a interacționa direct cu jucători importanți din zona de retail și de a identifica împreună cu ei soluții concrete pentru obținerea unor rezultate remarcabile, cu efecte benefice pe termen lung.

Pentru mai multe detalii despre soluția PIXEVIA sau despre alte soluții destinate retailului, apelați cu încredere la consulanții noștri, la telefon +40 372 317 714 sau pe adresa de e-mail info@bsys.totaltech.ro.