Networking — May 31, 2023 at 6:42 pm

4 factori esențiali pentru realizarea unor rețele performante acasă

by

Conectivitatea la domiciliu este vitală pentru toate generațiile, iar o conexiune perfectă, fiabilă și sigură creează confort și îmbunătățește productivitatea. Următoarea generație de soluții de conectivitate este esențială pentru viața noastră de zi cu zi și pentru succesul nostru.

home_networkChiar și asistenții medicali înregistrați lucrează de acasă. Mulți oameni se bazează acum pe rețeaua lor de acasă pentru a finaliza proiecte la muncă, pentru streaming video, jocuri online, listare la imprimante wireless și conectarea la camere de supraveghere.

Potrivit Deloitte, în medie, gospodăriile din SUA au acum o medie de 22 de dispozitive conectate.

Factorii pe care ar trebui să îi luați în considerare pentru conectivitatea la domiciliu:

1. Switch multi-gigabit cu 12 porturi negestionate
Rețeaua de 10 GbE oferă viteze de transmisie mai mari și permite clienților să facă upgrade instantaneu la un mediu hibrid de rețea de mare viteză la un preț rentabil. Acest multi-gigabit acceptă viteza de transmisie a datelor între 10G, 2.5G, 1G sau 100M, capabile să deservească o gamă largă de dispozitive de rețea, cum ar fi console de jocuri, laptopuri, desktop-uri, stații de lucru, servere, dispozitive de stocare atașate la rețea (NAS) sau puncte de acces wireless.
Ce vă recomandăm: https://www.zyxel.com/us/en-us/products/switch/12-port-unmanaged-multi-gigabit-switch-with-2-port-25g-and-2-port-10g-sfp-xgs1010/overview

2. WiFi Router
Partajați o conexiune la Internet cu conectivitate rapidă prin cablu și fără fir. Obțineți o redare mai lină a streamingului video de înaltă definiție. Reduceți decalajele pentru toate jocurile online preferate. Partajați rapid fișiere între dispozitivele conectate. Faceți totul cu seria de routere de acasă Zyxel.
Ce vă recomandăm: https://www.zyxel.com/us/en-us/products/wifi-router

3. Linie de alimentare
Conectați-vă rapid și ușor cu seria powerline Zyxel. Transformați priza într-o rețea cu fir. Pur și simplu conectați un adaptor la o priză din apropierea routerului și  conectați-l la un cablu Ethernet. Mergeți într-o altă cameră, conectați un alt adaptor la o priză din apropierea dispozitivului pe care doriți să îl conectați la Internet și sunteți gata de plecare!
Ce vă recomandăm: https://www.zyxel.com/us/en-us/products/powerline

4. Spațiu de stocare personal în cloud
Obțineți spațiu extins pe disc pentru toate dispozitivele de rețea cu seria personală de stocare în cloud de la Zyxel. Aceste produse compatibile cu cloud vă permit să vă accesați în mod liber datele oriunde mergeți cu dispozitivele mobile preferate. Dezvoltați-vă și extindeți-vă biblioteca multimedia de acasă sau creațiile cu capacitatea sa excelentă de streaming media.
Ce vă recomandăm: https://www.zyxel.com/us/en-us/products/personal-cloud-storage/2-bay-personal-cloud-storage-nas326