Evenimente — June 14, 2023 at 12:27 pm

HP: Viitorul înseamnă flexibilitate hibridă

by

HP România și-a anunțat în cadrul unui eveniment strategia și prioritățile pentru perioada următoare, oferind și posibilitatea de a testa o serie de produse destinate atât mediului de afaceri, cât și utilizării personale: PC-uri de gaming OMEN și Victus, laptopuri de business și periferice indispensabile pentru stilul de lucru hibrid, imprimante și accesorii de ultimă generație.

Cea mai mare barieră în calea revenirii la birou este tehnologia limitată. De fapt, 89% dintre angajați spun că tehnologia este cel mai important factor care influențează decizia de a se întoarce sau nu la birou. Astfel, pentru a grăbi revenirea angajaților la locul de muncă, e nevoie de tehnologia potrivită pentru configurații de lucru optime.

HP a introdus o gamă de soluții IT îmbunătățite, concepute pentru a răspunde unor spații de lucru care evoluează rapid, oferind flexibilitate si securitate.

HPCompania este prima companie care în 2007 a publicat emisiile de gaze cu efect de seră asociate cu fabricarea produselor
sale. HP își propune să devină cea mai sustenabilă și echitabilă companie de tehnologie din lume, până în 2030, iar până în 2040, emisiile nete de gaze cu efect de seră să fie zero în întregul lanț valoric.

Angajamentul asumat de HP pentru un impact durabil nu reprezintă doar un demers care trebuie bifat, este un demers care aduce beneficii și îşi asumă responsabilitatea, el fiind susținut de trei piloni importanţi:

Planeta: o economie circulară regeneratoare, neutră în ceea ce privește emisiile de carbon, și crearea celui mai sustenabil portofoliu de tehnologii, servicii şi soluţii.
Oamenii: respectarea drepturilor omului, oferirea de oportunități de dezvoltare, promovarea unei culturi bazate pe diversitate, echitate şi incluziune prin iniţiative precum HP Racial Equality and Social Justice Task Force.
Comunitatea: dezvoltarea comunităţilor prin puterea tehnologiei. Ajutăm la eliminarea decalajului digital care limitează accesul la educaţie, la locuri de muncă şi la sistemul de sănătate, atât de necesare pentru bunăstarea fiecăruia.

Printre proiectele locale în care HP Romania s-a implicat enumerăm cele 30 de cursuri gratuite în domeniul IT și antreprenoriat, cei peste 28000 copaci plantați sau parteneriatul cu Asociația Conil, prin care susține educația și incluziunea copiilor cu dizabilități.

Poly Sync 20_Front_trans_rgbHP și Poly oferă cel mai cuprinzător set de dispozitive comerciale de videoconferință din lume pentru munca hibridă. Sistemul de conferință Poly Sync 20+ se conectează rapid la PC sau smartphone, nefiind nevoie de instalare sau alte setări. Bateria are o capacitate de 3200 mAh și o durată de încărcare completă de 4 ore. Dispozitivul se conectează prin intermediul receiverului USB-A, garantează calitatea sunetului și asigură apeluri clare. Sistemul este compact și ușor de transportat.