Networking — June 19, 2023 at 5:40 pm

InfoComm 2023: HP|Poly a prezentat noi soluții audio și video de nivel profesional cu software bazat pe AI

by

La InfoComm 2023, Poly – o companie HP Inc. (NYSE: HPQ) – a prezentat noi soluții audio și video de nivel profesional cu software bazat pe inteligență artificială.

„HP se angajează să ofere soluții care să elimine barierele impuse de prezența într-un anumit spațiu, pentru a avea cea mai bună imagine și cel mai bun sunet, fie că sunteți sau nu în sala de sedințe”, a declarat Andy Rhodes, președinte al diviziei Sisteme Hibride, în cadrul HP. „Suntem încântați să oferim următoarea generație de tehnologie audio și video, îmbunătățită cu inteligență artificială, astfel încât toată lumea să poată fi văzută și auzită cu claritate.”

Imagine1Be Seen
Pe măsură ce tot mai mulți oameni se întorc la birou, Poly Studio X52 video bar oferă calitate superioară întâlnirilor hibride organizate în săli de dimensiuni medii. Acest video bar all-in-one maximizează experiența cu ajutorul tehnologiei Poly DirectorAI smart camera, oferind automat cea mai bună încadrare în funcție de cum se desfășoară întâlnirea. Camera 4K de 20MP asigură o imagine clară pentru fiecare participant, ajungând chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale încăperii, fără nicio distorsiune a imaginii. Poly Studio X52 este certificat pentru Google Meet, Microsoft Teams și Zoom, fiind în curs de certificare pentru suport nativ pentru BlueJeans by Verizon, GoTo și RingCentral.

Oban_Studio_X52_Sand_Lens
Sistemul Poly Video oferă o experiență unificată pe toate dispozitivele de videoconferință Poly. Cu cea mai recentă actualizare, Poly Video OS 4.1 oferă noi caracteristici și îmbunătățiri:
• Pentru experiențe mai bune în sălile de ședință cu pereți de sticlă, tehnologia Poly DirectorAI Perimeter asigură o încadrare precisă a participanților. Administratorii IT pot introduce dimensiunile sălii, iar AI definește cu precizie parametrii și împiedică redarea imaginii persoanelor aflate în afara încăperii. În plus, reduce reverberațiile și ecourile cauzate de sticlă și de suprafețele dure din sălile de ședințe.
• Pentru o mai mare flexibilitate, camera inteligentă Poly Studio E70 se poate conecta direct la sistemul de videoconferință modular Poly G7500 folosind un cablu Ethernet standard. Cablul Ethernet poate alimenta camera Studio E70 și poate fi extins până la 100 de metri pentru o configurație flexibilă și rentabilă, cu o instalare mai ușoară.
• Panoul de control tactil Poly TC10 suportă acum platforma pentru Microsoft Teams Rooms pe Android. În plus, acesta oferă funcționalitatea unui panou de programare a camerelor pentru Microsoft Teams. Panoul de control TC10 este certificat pentru Microsoft Teams.

Soluții Poly pentru încăperi mari
• Sistemul de videoconferință modular Poly G7500 și ecosistemul Shure Microflex au fost certificate împreună pentru Microsoft Teams Rooms pe Android. Clienții au acum posibilitatea de a opta pentru o soluție testată și certificată care integrează soluții video, de calcul și audio DSP, asigurând o experiență optimă Microsoft Teams Rooms.
• Poly Studio E70 și HP Mini Conferencing PC au fost certificate de Zoom pentru săli mari de ședințe, oferind clienților o soluție inteligentă completă pentru Zoom Rooms pe Windows. Combinația puternică de senzori de cameră duală cu procesor Intel® Core™ i7 de generație 12 face posibilă organizarea de întâlniri optime atât pentru participanții prezenți în sală, cât și pentru cei care se conectează de la distanță.

Be Heard
Noul Poly Voyager Surround 80 UC le permite angajaților să rămână concentrați atunci când lucrează și să fie auziți atunci când vorbesc în întâlniri, cu ANC adaptiv. Este primul set de căști fără braț cu microfon certificat pentru Microsoft Teams Open Office, grație performanțelor remarcabile în medii cu mult zgomot de fond. Căștile Bluetooth oferă un design elegant pentru un confort total, cu pernuțe moi pentru urechi și o bandă reglabilă.

Utilizatorii beneficiază de o autonomie de până la 21 de ore de convorbire, de comenzi simple pe ureche și senzori inteligenți pentru răspuns automat la apeluri.

Poly Voyager Surround 80 UC
Poly Voyager Surround 80 UC

Management IT – Poly Lens

În contextul în care companiile se străduiesc să îmbunătățească experiența la birou și să adapteze spațiile de lucru, Poly Lens – sistemul de management al dispozitivelor de la distanță – oferă o vizibilitate și o perspectivă îmbunătățite asupra spațiilor de lucru ale companiei. Profesioniștii IT pot monitoriza de la distanță, pot repara dispozitivele Poly și pot simplifica gestionarea dispozitivelor într-o singură platformă.

„Organizațiile care doresc să reducă sincopele dintre angajații de la birou, cei care lucrează la distanță si cei care au adoptat un stil hibrid de muncă vor avea nevoie de instrumente și tehnologii concepute pentru a face față acestei provocări”, a declarat Amy Loomis, Research VP Future of Work, IDC. „HP|Poly are o experiență vastă în implementarea suitei de soluții audio și video cu inteligență artificială, care oferă o experiență de colaborare imersivă pentru utilizatorii finali.”

Disponibilitate la nivel global  

Poly Studio X52 este așteptat să fie disponibil la sfârșitul verii.
Poly Video OS 4.1 este așteptat să fie disponibil la sfârșitul verii, pentru seria Poly Studio X video bar și pentru sistemele modulare de videoconferință Poly G7500.
Poly Studio E70 cu Intelligent Director de la Zoom pe Windows este așteptat să fie disponibil în octombrie.
Poly Voyager Surround 80 este așteptat să fie disponibil în luna august.
Aplicația Poly Lens este disponibilă în întreaga lume.