NEW TECHNOLOGY — July 5, 2023 at 6:09 am

Soluția de automatizare a fluxului de lucru de la 4me

by

Pentru o automatizare fluidă a fluxului de lucru și o integrare ușoară cu sisteme terțe, poate fi folosită soluția Workflow Automator de la 4me.

Două dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă organizațiile atunci când automatizează fluxurile de lucru sunt selectarea tehnologiei potrivite și deficitul de specialiști în automatizare și integrare.

Un studiu de caz arată că, pentru a ajuta clienții să depășească aceste provocări, 4me a făcut echipă cu Workato, un furnizor de frunte iPaaS, pentru implementarea soluției Workflow Automator. Platforma Workato este o soluție low-code, care permite personalului cu mai puține cunoștințe tehnice să construiască și să mențină integrări și automatizări.

4me-workflow-automator-apps-displayPeste 1.000 de conectori pentru aplicații obișnuite și surse de date permit implementare rapidă. Conectorul se ocupă de conexiune și de autentificare.

Fiecare conector vine cu un set de declanșatori și acțiuni care corespund activităților sau evenimentelor comune pentru această sursă de date sau aplicație.

Declanșatoarele specifică condițiile care determină o anumită automatizare să se producă automat. Exemple de declanșatori sunt evenimentele dintr-o aplicație, cum ar fi crearea de noi contacte într-o soluție CRM. Declanșatoarele se pot baza, de asemenea, pe un program predefinit.

Acțiunile se referă la anumite acțiuni ale utilizatorului în sursa de date sau aplicație. Un exemplu de acțiune este introducerea unei noi companii într-o aplicație atunci când este adăugat un contact nou.

Automatizările constau dintr-o combinație de declanșatori, conectori, acțiuni și condiții. O automatizare completă poate fi împărtășită cu ușurință ca procedură în cadrul organizației, cu furnizorii sau clienții. Furnizorii de servicii sau partenerii 4me își pot publica aceste proceduri ca aplicații în 4me App Store. Clienții pot activa apoi aceste proceduri/aplicații în propriile conturi cu câteva clicuri.

Clienții sunt taxați în funcție de numărul de conectori pe care îi folosesc. Un spațiu de lucru 4me Workflow Automator activat include conectorul 4me, iar după aceea, există o taxă suplimentară pentru fiecare conector suplimentar care este utilizat în producție.


Soluţiile 4me® combină capabilităţi ITSM cu ESM şi SIAM și sunt distribuite în România de compania SolvIT Networks.