Networking — July 25, 2023 at 8:27 am

Ești în plin proces de transformare industrial digitală?

by

Industrial DX promite să deblocheze valoarea din datele operaționale, dar transformarea poate fi descurajantă. Prin simplificarea modului în care datele OT se conectează cu cloud, se poate obține un avantaj competitiv.

UntitledSoluțiile de calitate industrială Allied Telesis oferă:

Încredere
Produsele cu tehnologii tolerante la erori asigură funcționarea non-stop a operațiunilor.

Siguranță
Caracteristicile avansate de securitate automatizate protejează împotriva tentativelor de intruziune și a furtului de date;

Flexibilitate
Instrumentele puternice de automatizare și interoperabilitatea bazată pe standarde simplifică integrarea și măresc agilitatea.

Utilizare ușoară
Vizibilitatea completă a rețelei și un tablou de bord intuitiv înseamnă mai puțin timp de nefuncționare și o gestionare mai ușoară.

În lumea IoT de astăzi, care se dezvoltă într-un ritm accelerat, informațiile sunt cele mai importante, iar soluțiile de calitate industrială răspund cererii de acces permanent la date în toate mediile.

Switch IE340 series
Switch IE340 series

 

Switch-urile industriale Allied Telesis, access point-urile wireless și convertoarele media funcționează în condiții meteorologice extreme și în condiții dure.

Access Point Wireless
Access Point Wireless

Deci, orașele, fabricile și rețelele de supraveghere din întreaga lume funcționează 24/7.

Convertoare Media
Convertoare Media

Orașele inteligente îmbunătățesc calitatea vieții printr-un transport public fluid, un trafic congestionat redus, prin detectarea imediată a incidentelor și Wi-Fi public gratuit.

Fabricile inteligente își cresc eficiența datorită datelor din producție obținute în timp real, analizei problemelor în timp real și monitorizare centralizată, împreună cu medii de lucru mai sigure.

Iar supravegherea video inteligentă asigură siguranța personală și protecția proprietății la locul de muncă din campus, în spațiile publice etc., obținându-se acces fără probleme la informații atunci sunt necesare pentru îmbunătățirea productivității și eficienței, pentru reducea costurilor și o siguranță crescută în fabrică, în campus și chiar în oraș.