Internet/Telecom — September 27, 2023 at 10:23 am

Mai smart de fiecare dată: Xiaomi Watch 2 Pro

by

Xiaomi Watch 2 Pro-02Xiaomi Watch 2 Pro, dezvoltat cu Wear OS by Google, combină performanța cu durata lungă de viață a bateriei, un afișaj îmbunătățit și un design care satisface nevoile de sănătate și fitness.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Xiaomi Watch 2 Pro este integrarea sa cu suita Google de aplicații populare, inclusiv Google Wallet, Google Maps și Google Assistant, alături de o gamă completă de capabilități de urmărire a sănătății și fitness. Această colaborare crește conectivitatea, personalizarea și productivitatea, oferind utilizatorilor un nou nivel de confort.

Xiaomi Watch 2 Pro este echipat cu platforma de ultimă generație Snapdragon® W5 + Gen 1, ce permite funcționarea rapidă și eficiența energetică. Utilizatorii se pot bucura de conectivitatea LTE a ceasurilor, care le permite să rămână conectați la smartphone-urile lor fără a fi nevoiți să le poarte peste tot.

Pasionații de fitness vor aprecia precizia oferită de GNSS cu bandă duală, care asigură urmărirea precisă a fitness-ului și a antrenamentului. Cu peste 150 de moduri sportive, Xiaomi Watch 2 Pro oferă analize complete ale antrenamentului și statistici de performanță. În plus, oferă informații valoroase asupra calității somnului, ajutând utilizatorii să-și înțeleagă tiparele de somn și să ia decizii informate pentru a-și îmbunătăți starea de bine.

Xiaomi Watch 2 Pro este disponibil cu o curea de lux din piele sau din cauciuc fluororubber. Ecranul său AMOLED de înaltă rezoluție de 1,43 inchi are o coroană rotativă și o tastă de comandă rapidă ce permite utilizatorilor să navigheze prin funcții personalizate și să aleagă dintre cele peste 20 de fețe de ceas preinstalate. Pentru personalizare suplimentară, este disponibilă o gamă variată de curele detașabile, în culori la modă.

Pret și disponibilitate
Xiaomi Watch 2 Pro va fi disponibil la vânzare pe canalele oficiale Xiaomi din România: eMAG, Flanco, Altex, Cel și pe mi-home.ro

Xiaomi Watch 2 Pro este disponibil în două variante:
e-SIM: preț recomandat de vânzare 1699 Lei
Bluetooth: preț recomandat de vânzare 1499 Lei