Evenimente, Hardware — October 10, 2023 at 1:57 pm

HP Imagine 2023 – Soluții revoluționare pentru a stimula dezvoltarea sustenabilă și a susține o lume hibridă

by

HP Inc. (NYSE: HPQ) a găzduit primul eveniment HP Imagine, dedicat celor mai recente inovații proiectate pentru lumea hibridă. Compania a prezentat peste 20 de noi dispozitive și servicii.

„Tehnologia HP joacă un rol din ce în ce mai important în viața clienților noștri și continuăm să valorificăm puterea inovației pentru a crea noi experiențe uimitoare”, a declarat Enrique Lores, președinte și director executiv al HP Inc. „Produsele și serviciile pe care le lansăm reimaginează modul în care ne desfășuram activitatea profesională, contribuind în același timp la un viitor mai sustenabil.”

Pentru mai multe informații despre lansările de la HP Imagine 2023 puteți accesa HP Imagine 2023 Press Center.

Alex Cho, președinte al diviziei Personal Systems and Solutions: „Am făcut un pas îndrăzneț în accelerarea inovației în întregul portofoliu Personal Systems. Am anunțat PC-uri care schimbă regulile jocului, precum HP Envy All-in-One Move, soluții pentru săli de ședință bazate pe tehnologia HP|Poly, dar și stații grafice și soluții software care să permită dezvoltarea accelerată în domeniul inteligenței artificiale. Suntem abia la început în demersul HP de a proiecta produse și soluții pentru stilul de viață hibrid.”

Inovații HP bazate pe AI: HP a anunțat o nouă platformă software revoluționară – HP AI Studio, care va fi disponibilă anul viitor – concepută pentru a-i ajuta pe specialiștii în știința datelor și pe experții din domeniul inteligenței artificiale să accelereze și să extindă dezvoltarea modelelor AI. HP a prezentat și o nouă stație grafică bazată pe AI care simplifică construirea și personalizarea modelelor și aplicațiilor AI private. De asemenea, HP colaborează cu NVIDIA pentru a fi prima companie care va oferi pe piață, în lunile următoare, soluții dedicate de stații grafice cu platforma software NVIDIA AI Enterprise.

HP Spectre Foldable PC: Cel mai subțire și mai mic PC pliabil de 17″ din lume, HP Spectre Fold  este un dispozitiv 3 în 1 proiectat pentru stilul de viață hibrid. Anunțat inițial în septembrie pentru piețele din SUA și Marea Britanie, dispozitivul va fi disponibil în curând în alte 11 țări (Australia, Franța, Indonezia, Japonia, Coreea, Malaezia, Noua Zeelandă, Filipine, Singapore, Thailanda și Vietnam).

HP Envy Move 23.8-inch All-in-One PC: singurul PC all-in-one mobil din lume . HP Envy Move de 23,8″ transformă orice cameră într-un spațiu de lucru multifuncțional, într-un centru de divertisment sau într-o zonă de fitness.

Perifericele HyperX Streaming: HP își extinde soluțiile pentru gamerii care fac streaming și creează conținut, oferindu-le camera web HyperX Vision S, interfața audio HyperX Audio Mixer și brațul de microfon HyperX Caster.

Soluții audio și video HP + Poly pentru conferințe: HP este lider în domeniul sistemelor de conferințe și de colaborare, cu cel mai mare portofoliu pentru munca hibridă. Au fost anunțate soluții special concepute pentru săli de ședință de orice dimensiune.

Imagine3

 

 

 

 

 

Dave Shull, președinte al diviziei Workforce Solutions: „Serviciile bazate pe inteligență artificială prezentate în cadrul HP Imagine permit oamenilor să colaboreze mai ușor, să își gestioneze și să își protejeze mai bine dispozitivele.”

HP Managed Collaboration Services: HP a prezentat un nou model de abonament as-a-service pentru sălile de conferință, care extrage informații pentru a-i ajuta pe clienți să-și optimizeze utilizarea și să creeze experiențe excepționale de videoconferință la birou.

HP Wolf Protect and Trace cu HP Wolf Connect:  Cu această soluție disponibilă la nivel global în luna noiembrie, managerii IT pot fi siguri că, atunci când dispozitivele angajaților dispar, HP poate reduce riscurile de securitate în cazul pierderii de date.

Imagine2

 

 

 

 

 

Tuan Tran, președinte al diviziei Imaging and Printing Solutions: „HP Imagine marchează punctul culminant al unui an incredibil de inovare în activitatea noastră de imprimare – de la noua noastră gamă de imprimante Smart Tank și imprimante moderne cu jet de cerneală pentru utilizatori, la Instant Ink pentru IMM-uri și un nou portofoliu office bazat pe tehnologia noastră sustenabilă de cerneală și toner. Am atins un nou nivel și în domeniul graficii și al imprimării 3D comerciale.”

Portofoliul HP OfficeJet Pro: HP a anunțat noul portofoliu HP OfficeJet Pro, disponibil din ianuarie 2024, care permite întreprinderilor mici să tipărească la nivel profesionist, oferind HP EvoMore  – cea mai sustenabilă gamă de cartușe de cerneală a companiei de până acum.

Seria de imprimante HP DeskJet All-in-One: Imprimare simplă, fără stres, acasă, cu seria de imprimante HP DeskJet All-in-One, realizate cu până la 60% plastic reciclat și disponibile cu Instant Ink – primul serviciu inteligent de livrare a cernelii din lume .  Seria de imprimante DeskJet este deja disponibilă în anumite piețe .

Imagine1Portofoliul HP DesignJet: A fost creat pentru arhitecți, ingineri, profesioniști din domeniul construcțiilor și ateliere de copiere.

HP SitePrint: Productivitatea în construcții poate crește de până la 10 ori  decât în cazul folosirii tehnicilor manuale, cu o acuratețe precisă, utilizând HP SitePrint – o soluție robotizată pentru imprimarea de planuri complexe ale șantierelor de construcții. Disponibil deja în America de Nord și în Marea Britanie, HP a anunțat disponibilitatea suplimentară în Germania, Austria și Elveția începând cu 1 noiembrie.

Pantofi de alergare Exhilarate-BlueLine: Noul pantof Exhilarate-BL este proiectat și fabricat în parteneriat cu Brooks, folosind soluția de imprimare 3D de la HP. Brooks va lansa un număr limitat de perechi Exhilarate-BL.

Seria HP Latex 630: Permite chiar și celor mai mici ateliere de imprimare să valorifice cerneala albă  pentru a crea aplicații de semnalizare și decor de mare impact în culori vii.