Evenimente — October 11, 2023 at 11:17 am

Muzeul Fotbalului: micii suporteri invitați la o duminică dedicată fotbalului

by

Muzeul Fotbalului - strada Gabroveni 24 (2)Muzeul Fotbalului invită micii suporteri să se bucure de o duminică dedicată fotbalului. Pe 15 octombrie, biletul unic (25 ron) pentru juniorii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani le asigură acestora o călătorie de neuitat prin lumea fotbalului.

„Fotbalul și-a găsit locul și ne place să credem că orice suporter, de la mic la mare, știe că porțile Muzeului sunt deschise întotdeauna pentru cei pasionați sau curioși să descopere legende și povești din lumea fotbalului. Duminica aceasta susținem împreună România în preliminarii și îi invităm pe cei mici, dar și pe cei mari, să ne treacă pragul. Susținem de asemenea educația în sport încă de la cele mai fragede vârste și ne dorim să oferim cât mai multe ocazii ca cei mici să se apropie de unul dintre cele mai iubite sporturi”, spune Tiziana Gagiu, Director Executiv Muzeul Fotbalului din București.

În spatele porților, Muzeul Fotbalului îi așteaptă pe cei mici cu expoziții și instalații care mai de care mai interesante, cum ar ar fi evoluția mingii de fotbal din 1930 până în prezent, istoria arbitrilor, dar și tricouri purtate și alte lucruri ce au aparținut marilor legende românești și internaționale, cum ar fi: Hagi, Popescu, Maradona, Maldini sau Ronaldo. Pe lângă spațiile expoziționale, vizitatori se pot bucura de experiențe multimedia, jocuri sau
experiențe pentru copii. Mai până la camerele interactive, unde aceștia pot șuta la poartă, pot deveni ei înșiși comentatori sportivi sau pot juca un meci amical de subsoccer.

Intrarea este liberă pentru supraveghetorii grupurilor de copii (minimum 10 persoane), iar pentru grupurile formate exclusiv din adulți se va aplica un discount de 15% pentru fiecare grup.

În plus, în cadrul programului „Școala altfel: Fotbalul altfel”, desfășurat pe toată perioada programului național Școala Altfel, Muzeul Fotbalului oferă elevilor prețuri speciale pentru acces, vizitare și experiențele din Muzeu în format organizat, împreună cu cadrele didactice.

Pentru oferte personalizate și programări, doritorii pot scrie la vestiar@footballmuseum.ro sau pot suna la numărul de telefon 0740.106.665

Tags