Networking, Securitate — October 18, 2023 at 11:55 am

AXIS XFQ1656, cameră IP certificată la nivel global pentru utilizarea în zonele periculoase

by

Axis Communications, lider al pieței globale de supraveghere video, a anunțat lansarea unei camere cu protecție împotriva exploziilor, concepută și certificată pentru utilizarea în mediile încadrate în Zona 1. AXIS XFQ1656 are preinstalat un sistem de analiză performant ce poate să detecteze de exemplu dacă persoanele dintr-o anumită zonă poartă sau nu cască de protecție, oferind multe beneficii pentru aplicațiile de protecția muncii și eficiența operațională.

xfq1656-hazardous-area-03-2304-hi--399897Camera este certificată la nivel global pentru utilizarea în zonele periculoase (certificare de clasa I/II/III Divizia 1, Zona 1,21, IIC, IIIC și Ex I Mb), folosește un senzor de 4 MP, 1/1,8”, oferind un nivel excelent de sensibilitate la lumină și o calitate superioară a imaginii. Sistemul de analiză a alarmelor de fum preinstalat permite monitorizarea oricăror medii inflamabile, iar adițional, cu ajutorul AXIS Object Analytics, camera poate detecta prezența persoanelor în zonele restricționate, asigurând conformitatea cu reglementările în materie de siguranță.

axis-xfq1656-en-US-399148XFQ1656 include o unitate de procesare cu învățare profundă, putând analiza mai multe date ca oricând – la marginea rețelei. De asemenea, poate fi integrată în mod facil cu sistemele de monitorizare a producției și control industrial.

Caracteristicile principale:

• Certificări la nivel mondial pentru zonele periculoase;
• Nivel excelent de sensibilitate la lumină;
• Sistem avansat de analiză preinstalat;
• Adecvată pentru instalare în orice locație din lume;
• Axis Edge Vault.

Această cameră robustă cu certificare IP66/67/68 include Axis Edge Vault, platforma hardware de securitate cibernetică ce garantează integritatea dispozitivului și protejează împotriva accesului neautorizat. În plus, se poate instala cu ușurință în orice locație din lume, datorită opțiunilor multiple de alimentare și conectare la rețea. Camera va fi disponibilă prin intermediul rețelelor de distribuție Axis în trimestrul al treilea al anului 2023.

Aflați mai multe informații despre AXIS XFQ1656 Explosion-Protected Camera