Business — November 2, 2023 at 1:52 pm

Schneider Electric finalizează achiziția EcoAct

by

Schneider Electric a anunțat că, în urma negocierilor exclusive cu Atos Group, începute pe data de 3 iulie 2023, a finalizat achiziția EcoAct SAS („EcoAct”), lider internațional în consultanță climatică și soluții net zero, cu sediul în Paris, Franța. Finalizarea tranzacției urmează consultării cu organele relevante de reprezentare a angajaților și aprobării autorităților de reglementare competente.

English version

Businessman touching button ESG on-screen with connected virtual icons over the background.ESG environmental social governance business strategy investing concept.Achiziția reprezintă reunirea a două organizații de top pentru a accelera soluțiile de business care oferă valoare reală atât pentru climă, cât și pentru clienți. Portofoliul EcoAct de produse și servicii net zero și bazate pe natură, inclusiv consultanță, instrumente de date climatice și dezvoltarea de proiecte de compensare a emisiilor de carbon, va extinde și accelera businessul global de sustenabilitate al Schneider Electric, un furnizor de top de servicii de consultanță în domeniile managementului energiei, eficiență energetică, energie regenerabilă și achiziții sustenabile, consultanță pentru sustenabilitate și net zero, risc climatic, comunicare privind sustenabilitatea, raportare și comunicare a informațiilor relevante.

Unirea celor două organizații extinde capacitățile Schneider Electric de a oferi soluții end-to-end care ghidează organizațiile în procesele de transformare net zero și nu numai. Serviciile de consiliere ale companiei sprijină dezvoltarea strategiei de sustenabilitate și stabilirea obiectivelor până la decarbonizare incluzând scope 1, 2 și 3, îmbunătățite de portofoliul său de instrumente digitale și de gestionare a datelor condus de AI.

Schneider Electric și Atos Group au stabilit o bază pentru un parteneriat strategic privind decarbonizarea, combinând expertiza în tehnologie și sustenabilitate pentru a construi produse și soluții care îmbunătățesc progresele clienților lor către zero net.

Mai multe informații despre Schneider Sustainability Business pot fi găsite aici.