NEW TECHNOLOGY — November 13, 2023 at 3:06 pm

Romanian Software (colorful.hr) anunță campania de preț și consultanță legislativă HR

by

Romanian Software, lider al pieţei de software în domeniul resurselor umane prin platforma colorful.hr, anunță începerea campaniei de Black Friday pe 10 noiembrie cu reduceri de 50% pentru cel mai popular pachet de soluții digitale de HR și nu numai.

Vizual Press Release BF23 colorful.hr50% dintre specialiștii HR consideră că nu au încredere în capacitatea lor de a ține pasul cu modificările legislative în continuă schimbare. În contextul în care primele 10 luni ale anului 2023 au adus un număr de 78 de ordonanțe, schimbări și noutăți, dificultatea de a rămâne în conformitate cu legislația crește. Pe parcursul anului, Romanian Software a susținut constant eforturile specialiștilor HR de a fi la curent cu schimbările prin webinarii dedicate tuturor modificărilor legislative care au avut un impact în zona de salarizare și administrare de personal. De asemenea, nevoia de digitalizare a proceselor esențiale de resurse umane a crescut, iar pachetul HR Start colorful.hr a devenit cea mai populară opțiune a companiilor, din dorința de a-și asigura proceduri conforme cu legislația în vigoare, dar și procese eficiente.

„Conform unui studiu pe care echipa colorful.hr l-a efectuat toamna aceasta, cea mai mare provocare a managerilor HR este găsirea și recrutarea talentelor cu abilitățile necesare organizației. Problema este că liderii din domeniul resurselor umane nu-și pot îndrepta atenția înspre provocările lor reale din cauza piedicilor birocratice și normative. De Black Friday, am ales să facem digitalizarea mai accesibilă, dar și să eliminăm provocarea legislativă. Pachetul HR START este în prezent cea mai populară opțiune pentru clienții noștri noi întrucât conține soluții digitale esențiale de HR care să-ți permită să scalezi la nivel de business prin eficientizarea proceselor de bază cum ar fi salarizarea sau administrarea de personal. Adițional, pentru a elimina această povară, oferim cadou două luni de Abonament Legislativ care include și ore de consultanță cu specialiștii noștri în fiscalitate și dreptul muncii, dar și invitații la Maratonul de Legislație în HR, un eveniment anual care a strâns peste 190 de specialiști HR la ediția trecută”, a declarat Victor Dragomirescu, CEO Romanian Software.

Oferta de Black Friday colorful.hr, valabilă până pe 30 noiembrie, cuprinde pachetul soluții digitale de HR alături de servicii legislative:

Pachetul HR START pentru clienții noi:  4 soluții de HR esențiale cu 50% reducere la implementare, economisești 2500€ – HR START include soluțiile digitale pentru administrare de personal, salarizare, pontaj, self-service pentru angajați. Vezi oferta aici.
Abonament Alerte Legislative timp de două luni cadou, valoare 600€ – Notificări interpretate prin email ale noutăților legislative în 48 de ore de la publicarea acestora în Monitorul Oficial +3 ore de consultanță legislativă pe lună în domeniul resurselor umane și al salarizarii. Vezi oferta.
2 invitații la Maratonul de Legislație în HR în valoare de 400€ pentru ediția 29 ianuarie – 2 februarie 2024 –  Eveniment timp de o săptămână dedicat tuturor modificărilor legislative cu impact în zona de salarizare și administrare de personal în care se dezbat toate schimbările majore din 2023, se oferă cele mai bune practici de implementare ale acestor modificări și se analizează ce se va întâmpla din 2024. Află mai multe.

De Black Friday, poți economisi 3500€ digitalizându-ți procesele de HR, în timp ce te asiguri că rămâi în conformitate cu legislația în 2024.

Companiile care nu caută digitalizarea în HR pe final de an, pot beneficia de soluțiile de externalizare oferite de colorful.hr la cel mai avantajos preț prin campania Outsource more, pay less. Pentru contractarea de servicii de externalizare a proceselor de HR (administrare de personal și salarizare), clienții noi primesc două luni contractuale gratuite. Vezi oferta aici.

Oferta de anul acesta ține cont de nevoile de digitalizare ale departamentelor de HR, susținând, în același timp, și conformitatea legislativă. Soluțiile digitale din pachetul HR START oferă businessurilor claritatea, eficiența și conformitatea legală atât de necesare în această perioadă. Suportul oferit sub formă de abonament cu ore de consultanță și participarea la Maratonul de Legislație sunt esențiale pentru a susține companiile pe parcursul anului viitor, când intră în vigoare o mulțime de modificări fiscale și numai. 75.4% dintre specialiștii HR se confruntă cu deficitul de talente din piața muncii, dar atenția lor nu se va putea îndrepta înspre această provocare decât prin îmbunătățirea modului în care fac lucrurile să se întâmple: organizat, automatizat și cu o atenție sporită asupra noilor legi apărute.