Evenimente, Hardware — January 9, 2024 at 12:13 pm

CES 2024: HP își transformă portofoliul de produse Consumer

by

În cadrul CES 2024, HP Inc. (NYSE: HPQ) a inaugurat o nouă eră a computerelor cu cel mai recent portofoliu de PC-uri, monitoare și periferice concepute pentru a reimagina modul în care oamenii interacționează cu tehnologia și o integrează în viața lor.

„Credem că cele mai bune inovații sunt și cele mai personale”, a declarat Samuel Chang, Senior Vice President & Division President Personal Systems Consumer Solutions, HP Inc. „Noile tehnologii HP oferă soluții care permit un nivel nemaiîntâlnit de personalizare, profitând de inovații revoluționare, cum ar fi inteligența artificială, care vor schimba felul în care tehnologia ne ajută să avansăm.”

Noile laptopuri Spectre x360
PC-ul de astăzi nu mai este un computer personal, ci un companion personalizat care anticipează nevoile utilizatorului pentru experiențe optimizate. Iar laptopurile 2-in-1 HP Spectre x360 14″ și HP Spectre x360 16″ au exact aceste caracteristici.

Un PC care se adaptează la utilizator, fiind dotat cu: cameră foto de 9 MP cu ajustare de lumină activată în hardware pentru o imagine clară, zi și noapte; cip AI dedicat care oferă funcții integrate de securitate, inclusiv blocare la îndepărtare, pornire la apropiere și alerte de confidențialitate; funcții de ajustare a ecranului, cum ar fi atenuarea intensității atunci când utilizatorul nu privește în monitor, pentru a economisi energie și o rată de refresh variabilă pentru performanță și eficiență energetică ; funcție de optimizare automată a performanței care ajustează zgomotul ventilatorului și temperatura în funcție de aplicațiile folosite, de locul în care este amplasat laptopul și de starea bateriei.
• Tehnologie AI puternică: Trei motoare (CPU, GPU și NPU) pe procesoarele Intel® Core™ Ultra  și GPU-urile opționale NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 oferă unele dintre cele mai interesante tehnologii disponibile în prezent pentru o varietate de sarcini de lucru, cum ar fi editare foto și video pentru a crea mai rapid conținut și pentru o colaborare mai eficientă.
• Colaborare avansată: Cele mai noi laptopuri Spectre sunt primele dispozitive Consumer care dispun de tuning audio de la Poly. Poly aduce acestor dispozitive zeci de ani de experiență în reglajul audio, oferind claritate și un sunet remarcabil. Convorbirile și înregistrările video sunt îmbunătățite cu efectele Windows Studio , care descarcă caracteristici AI, cum ar fi încadrarea automată sau blurarea fundalului.
• Imagine perfectă: Laptopurile Spectre oferă o experiență imersivă unică  grație unui ecran OLED de până la 2,8K pentru imagini mai clare și culori mai vibrante, împreună cu IMAX Enhanced Certification  pentru vizionarea de filme. Raportul de aspect 16:10 se poate ajusta de la 48 Hz la 120 Hz, în funcție de tipul de conținut.

 

HP Spectre x360 14 2-in-1 Laptop
HP Spectre x360 14 2-in-1 Laptop
HP Spectre x360 16 2-in-1 Laptop
HP Spectre x360 16 2-in-1 Laptop

 

 

 

             

Periferice HP care se adaptează la orice mișcare
Concepute pentru cei aflați mereu în mișcare, căștile wireless Poly Voyager Free 20 oferă sunet puternic. Fie că utilizatorii ascultă muzică sau răspund la un apel, aceste căști dispun de funcția de anulare activă a zgomotului pentru a filtra zgomotul ambiental. Căștile asigură opt ore de ascultare  și dispun de o carcasă Qi de încărcare portabilă care prelungește durata de viață a bateriei căștilor de 2,5 ori .  Pentru confort sporit, aplicația mobilă Poly Lens oferă un test personalizat cu recomandări pentru dimensiunea ideală a căștii în funcție de forma urechii.

Combinația perfectă între confort și nevoia de personalizare e oferită de tastatura ergonomică wireless HP 960, cea mai versatilă tastatură split din lume . Proiectată cu o dispunere pe zone, cu 20 de taste programabile  și o tastatură numerică separată, se adaptează oricărui stil. Tastatura oferă conectivitate Bluetooth® și dongle, conține 50% materiale reciclate , iar ambalajul extern provine din surse sustenabile .

Poly Voyager Free 20 Wireless Earbuds
Poly Voyager Free 20 Wireless Earbuds

 

HP 960 Ergonomic Wireless Keyboard
HP 960 Ergonomic Wireless Keyboard

 

 

 

 

 

 

Alte periferice concepute pentru o experiență digitală superioară:

Mouse wireless reîncărcabil HP 690 – primul mouse Bluetooth® Qi-charging din lume cu șase sau mai multe butoane programabile . Oricine își poate personaliza dispozitivul cu HP Accessory Center App.
Tastatură wireless programabilă HP 430 – cea mai personalizabilă tastatură mecanică cu Bluetooth® din lume . Designul compact și portabil o transformă într-un dispozitiv ideal pentru călătorii.
HP USB-C Travel Hub G3 – cinci porturi esențiale pot fi adăugate la notebook cu acest hub mobil compact, inclusiv un port USB-C®, două porturi USB-A și un port HDMI. Oferă energie scalabilă și conectivitate plug-and-play pe aproape orice dispozitiv .
Tastatură cu fir HP 400 cu iluminare – o tastatură rezistentă atunci când se varsă lichid și care poate fi igienizată . Vine cu un cablu USB-C® și un adaptor USB-A pentru conectivitate ușoară.

HP 690 Rechargeable Wireless Mouse
HP 690 Rechargeable Wireless Mouse

 

HP 430 Programmable Wireless Keypad
HP 430 Programmable Wireless Keypad

 

 HP USB-C Travel Hub G3
HP USB-C Travel Hub G3

 

 HP 400 Backlit Wired Keyboard
HP 400 Backlit Wired Keyboard

 

 

 

 

 

Monitoare Seria 5
HP își reimaginează gama Consumer cu primele monitoare HP Seria 5. Disponibile în versiuni de 24, 27 și 32, aceste monitoare oferă acum un raport de contrast de 1500:1 și rate de refresh îmbunătățite de 100 Hz .  Au un design subțire și ușor, se conectează simplu la mai multe dispozitive cu un port HDMI adăugat. Marginile ultra-subțiri și gestionarea integrată a cablurilor permit cu ușurință conectarea mai multor monitoare pentru un efect de continuitate.

HP Series 5 Monitors
HP Series 5 Monitors

 

Prețuri și disponibilitate globale
• HP Spectre x360 14 inch 2-in-1 Laptop este disponibil pe HP.com la un preț de pornire de 1.499,99 dolari.
• HP Spectre x360 16 inch 2-in-1 Laptop este disponibil pe HP.com la un preț de pornire de 1.599,99 dolari.
Căștile wireless Poly Voyager Free 20 sunt așteptate să fie disponibile în mai 2024 la prețul de 149,00 dolari.
Tastatura wireless ergonomică HP 960 este așteptată să fie disponibilă în aprilie pe HP.com pentru 119,00 dolari.
Mouse-ul wireless reîncărcabil HP 690 este disponibil acum pe HP.com la prețul de 59,99 dolari.
HP USB-C Travel Hub G3 este așteptat să fie disponibil la sfârșitul lunii februarie pe HP.com la prețul de 69,99 dolari.
Tastatura wireless programabilă HP 430 este disponibilă acum pe HP.com la prețul de 49,99 USD.
Tastatura HP 400 Backlit Wired este disponibilă acum pe HP.com la prețul de 49,99 dolari.
• Monitoarele HP Series 5 sunt așteptate să fie disponibile în primăvara anului 2024 pe HP.com. Prețurile vor fi anunțate mai aproape de disponibilitate.

Pentru mai multe informații despre HP la CES 2024, inclusiv noutăți despre OMEN și HyperX, vizitați HP Press Center.