Data Center / Storage — January 19, 2024 at 4:59 pm

Vertiv proiectează dublarea capacității globale de producție pentru aparatura de comutare (Switchgear), bare de distribuție a energiei (Busway) și soluții modulare integrate (IMS) pentru a susține cererea în creștere

by

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a anunțat astăzi că și-a mărit capacitatea afacerii cu mai mult de 100% pentru aparatura de comutare (Switchgear), bare de distribuție a energiei (Busway) și soluții modulare integrate (IMS) după achiziția firmelor E&I Engineering și PowerBar Gulf producătoare de switchgear, busway și IMS în noiembrie 2021 și anticipează dublarea în continuare a capacității cu extinderi până la sfârșitul anului 2025.

Planurile de extindere permit Vertiv să susțină angajamentele actuale și să accelereze cererea clienților pentru infrastructura de alimentare a centrelor de date, în special pentru unitățile de colocare și hyperscale, incluzând aplicații pentru AI și procesare de înaltă performanță.

În cei doi ani de la achiziționarea E&I Engineering și PowerBar Gulf, Vertiv și-a extins amprenta globală de producție pentru switchgear, busbar și soluții de alimentare modulare prin deschiderea de noi unități și mărirea producției la unitățile existente, având ca rezultat peste 1000 de locuri de muncă suplimentare în producție până la finalul lui 2023.

Cu planuri de extindere suplimentare în desfășurare, Vertiv se așteaptă să dubleze capacitatea sa de producție pentru switchgear, busbar și soluții modulare în următorii doi ani.

Vertiv jobs announcement Philip O’Doherty, managing director of E&I business, Vertiv, Giordano Albertazzi, Vertiv CEO, and Mel Chittock, interim CEO, Invest NI chatting to Melika Azhdari, MV Project manager, during a tour of the Campsie site following the announce of approx. 200 new jobs. Credit © Lorcan Doherty

„Când am achiziționat afacerea cu aparate de comutare (switchgear) și bare de distribuție (busbar) pentru a completa portofoliul nostru de gestionare a energiei end-to-end pentru centre de date și alte aplicații comerciale și industriale critice, am anticipat că setul de produse ne va permite să oferim clienților noștri o valoare mai mare și soluții superioare”, a declarat CEO-ul Vertiv, Giordano (Gio) Albertazzi. „Odată cu accelerarea creșterii traficului de date, stimulată de accelerarea rapidă a AI, cererea actuală depășește proiecțiile pe care le-am formulat la momentul achiziției E&I. Vertiv satisface accelerarea cererii investind în crearea de capacități în zone și locații cheie, extinzând operațiunile noastre la nivel mondial și satisfăcând flexibil cererea viitoare pentru managementul energiei.”

Albertazzi a mai remarcat că accelerarea AI și a altor tipuri de procesare de înaltă performanță (HPC) generează cerere de capacitate și inovație în portofoliul de oferte al companiei, inclusiv energie, management termic și soluții modulare prefabricate. „Investiția în capacități suplimentare în toate regiunile globale se aliniază cu strategia noastră de a permite creșterea industriei și de a construi un lanț de aprovizionare rezilient”, a spus Albertazzi.

0211Vertiv013Extinderea capacității Vertiv pentru switchgear, busbar și IMS prin utilizarea sporită și extinderea amprentei are loc în Carolina de Sud (Statele Unite), Mexic, Slovacia, Emiratele Arabe Unite, Irlanda și Irlanda de Nord.

Pentru mai multe informații despre modul în care Vertiv alimentează centrele de date și alte aplicații critice, vizitați Vertiv.com.