Hardware — February 14, 2024 at 3:00 pm

PC Garage anunță campania de Valentine’s Day “Vrei sa fiu a ta de gaming?”

by

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România, anunță campania “Vrei sa fiu a ta de gaming?” cu ocazia aniversării Valentine’s Day. Astfel, PC Garage anunță reduceri masive la numeroase branduri, dar oferă și cadouri la alegere pentru orice PC Gaming by PC Garage cumpărat.

imagine_comunicatÎn fiecare an, pe 14 februarie, odată cu sosirea Zilei Îndrăgostiților, o atmosferă de romantism și iubire cuprinde oamenii din întreaga lume. Valentine’s Day este un prilej special în care oamenii își exprimă afecțiunea și aprecierea pentru cei dragi, fie că este vorba de partenerul de viață, de familie sau de prieteni apropiați.

Din iubire pentru gaming, PC Garage a pregatit o serie de reduceri și de cadouri pentru a sărbători asa cum trebuie această zi speciala din an.

În campanie se află mai multe tipuri de produse pentru gameri, dar în centrul atenției se află perifericele:

Căști Gaming Redragon Cadmus RGB – 39% reducere
Mouse Gaming Redragon Reaping Black – 60% reducere
Cameră Web Razer Kiyo X  – 55% reducere
Scaun gaming Razer Iskur Black XL – 31% reducere
Tastatură Gaming ASUS ROG Strix Scope Cherry MX Red RGB Mecanica – 25% reducere
Tastatura Gaming Corsair K60 PRO TKL RGB OPX Switch Mecanica – 19% reducere

Pe lângă prețul afișat al produselor, PC Garage oferă si extra reduceri în coșul de cumpărături la o multitudine de periferice de gaming: 20% pentru AQIRYS, Redragon și ASUS, 15% pentru Corsair și 10% pentru Razer.

Mai mult decât atât, la sistemele de gaming realizate de PC Garage, clienții primesc gratuit la alegere un mouse Corsair KATAR PRO XT sau o tastatură Corsair K55 CORE RGB iCUE Black.

Câteva dintre sistemele cu cadou la alegere sunt:

PC Gaming ZMEU Legendar Ultra
PC Gaming BALAUR Powered by ASUS
PC Gaming BALAUR Pink Limited Edition
PC Gaming DRAGON de Iarna
PC Gaming DRAGON Legendar Game Ready

DRAGON Legendar Game Ready este unul dintre cele mai în vogă sisteme la ora actuală, fiind un sistem care nu necesită nimic altceva decât alimentare și internet. Este oferit cu Windows 11 activat, are toate driverele la zi și toate update-urile de Windows făcute, dar vine și cu toate platformele de gaming instalate precum Steam sau Epic Games.

În plus este alcătuit din componente puternice precum o placă video RX 7900XT, procesor AMD Ryzen 5 7600X, 32GB RAM DDR5 și 2TB SSD.

PC Gaming BALAUR Pink Limited Edition este un sistem roz potrivit pentru această sărbătoare. Construit în jurul unei carcase roz cu iluminare RGB, BALAUR Pink este un sistem de gaming cu procesor Intel Core i5-13400F, placă video RTX 4060 8GB, 32GB RAM DDR5 și SSD de 1TB.

Campania Cadou la alegere pentru orice PC Gaming by PC Garage poate fi accesată AICI iar regulamentul poate fi accesat AICI.

Campania “Vrei sa fiu a ta de gaming?” poate fi accesata AICI.