MANAGEMENT — February 22, 2024 at 11:20 am

Lili Grecu preia funcția de Talent Operations Manager la SoftServe România

by

SoftServe, una dintre cele mai importante companii de consultanță IT din regiune, o numește pe Lili Grecu în funcția de Talent Operations Manager pentru România. Aceasta va gestiona întreaga activitate a departamentului de recrutare de pe plan local, punând accentul pe optimizarea proceselor și eficiența operațională. SoftServe a angajat peste 130 de specialiști până acum în România.

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniul resurselor umane, Lili Grecu și-a început cariera ca recrutor în 2012 și la scurtă vreme a fost promovată ca lider de echipă. Pas cu pas, cariera lui Lili Grecu s-a dezvoltat – în 2022 fiind numită director de recrutare.  De-a lungul carierei sale a gestionat proiecte de recrutare complexe, atât la nivel local, cât și internațional, expertiza sa fiind axată în special pe regiunea EMEA.

Lili Grecu_ Talent Operations Manager SoftServe Romania„Mi-a plăcut dintotdeauna să lucrez cu oamenii și, după 14 ani de activitate în acest domeniu, am simțit că este timpul să am noi provocări. Am ales SoftServe România pentru oportunitatea de a construi de la fundație o companie și de a așeza piesele potrivite pentru o dezvoltare sustenabilă. Piața de talente din România are un potențial uman imens și este important să gândim strategii, astfel încât să atragem specialiști care să rezoneze cu viziunea și obiectivele companiei”, a declarat Lili Grecu, Talent Operations Manager SoftSarve România.

Absolventă a Facultății „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Lili Grecu a urmat studii post-universitare de master în cadrul aceleiași universități și s-a specializat în resurse umane.

În prezent, SoftServe înglobează circa 11.000 de angajați, având peste 60 de birouri la nivel global. Din mai 2022, compania și-a extins prezența și în România, unde a angajat deja aproximativ 130 de persoane și continuă să recruteze în domenii ca Software Engineering, Data Science, DevOps, Business Analysis și altele.